Hvad er Annullering gæld?

Eftergivelse af gæld henviser til den fuldstændige syndsforladelse af gælden, som kan gives til enkeltpersoner, virksomheder eller endda lande under forskellige omstændigheder. For de fleste enkeltpersoner, kan gæld til kreditkortselskaber eller andre virksomheder kan annulleres, hvis en person indgiver konkursbegæring. Indgivelse af konkursbegæring ikke nødvendigvis resultere i annullering af gæld, på alle fronter. Mennesker med velvoksen studielån kan stadig være forpligtet til at tilbagebetale dem, selv efter konkursen er indgivet.

Nogle gange er visse typer af gæld har annullering af gæld politikker. For eksempel kreditkort selskaber kan sælge forsikringer, der vil give dig mulighed for at annullere gælden under ekstreme omstændigheder, som tabet af en ægtefælle, total invaliditet eller tab af arbejdspladser. Oftere vil et kreditkort selskab træde til og gøre mindste betalinger for dig, hvis noget af ovenstående begivenheder indtræffer, og du vil i sidste ende nødt til at genoptage betalingerne, når din situation bedre.

Nogle realkreditlån har også gæld annullering politikker, og i kølvandet på de mange tvangsauktioner, der forekommer i 2000’erne på grund af dårlig udlånspraksis, har nogle realkreditinstitutter, der tilbydes gældseftergivelse, så hvis en person sælger et hjem for mindre, end de skylder, er de ikke ansvarlig for at betale ekstra penge på realkreditlån. Læsning dit realkreditlån politik nøje den sikreste måde at finde ud af under hvilke omstændigheder, hvis nogen, annullering af gæld vil blive tilbudt.

Indimellem individer kan også kvalificere sig til eftergivelse af gæld studielån. Oftere er de lov til at udsætte tilbagebetalingen, hvis de har økonomiske problemer. Under visse omstændigheder, såsom at være i stand til at bevise alt handicap, kan låne tilbagebetalingsforpligtelser ende. Disse er sjældne omstændigheder. På den anden side er enkelte studerende lån ansvaret for en enkelt person.

Hvis en ægtefælle med en studerende lån dør, er efterlevende ægtefælle normalt ikke forpligtet til at betale tilbage på lån. De er umiddelbart genstand for annullering af gæld. Der er undtagelser også her. Hvis forældrene tegne en forælder lån til deres barn, kan begge forældre være ansvarlige for at tilbagebetale lånet, og dette er upåvirket af død af en ægtefælle.

En fælles emne i politik, især i lande, der låner store beløb til fattigere lande, er, om gældseftergivelse kan overvejes. Nogle gange er et meget fattigt land har ingen mulighed for at opnå økonomisk stabilitet, samtidig med gæld tilbage, og gælden bliver en konstant vægt, der holder landet fra økonomisk opsving. Under disse omstændigheder kan det långivende land tilbuddet eftergivelse af gæld, således at fattigere lande har en mulighed for at starte på en frisk, og hold eller investere hvad overskud, de kan gøre, eller bruge disse til gavn for borgerne i landet. Annullering af gæld for andre lande kan også overvejes i kølvandet på katastrofale eller katastrofale begivenheder.

Hvad er en Pro Forma Balance?
Hvordan kan jeg lære, hvor at investere penge?
Hvordan vælger jeg det bedste alternativ energi midler?
Hvad er en debetnota?
Hvad er ETF Asset Allocation?
Hvad Er Forbes 500?
Hvad er en variabel omkostning?
Hvad er et minimum Finance afgift?
Hvad er en service Charge?
Hvad er Bruttoresultat?
Hvad er International Tax Planning?

Leave a Reply

trade online