Hvad er automatisk dækning af erstatningsansvar?

Auto garantidækning forsikring tilbydes af de fleste bilforsikring selskaber, og det er et krav i de fleste områder, at det være aktiv. Ansvarsforsikring er det krævede minimum beløb for forsikring, der skal indehaves af alle chauffører i tilfælde af en ulykke. Der er politikker, der tilbyder højere grænser end hvad de lokale krav kan være, men selve definitionen af ​​ansvarsforsikring er det laveste tilladte minimumskrav fastsat af lokale love. Auto garantidækning dybest set dækker skaderne på personlige ejendom af en anden chauffør, når en ulykke sker, samt medicinske skader, der kan opstå fra uheld.

Denne type af auto forsikring var designet til at sikre, at alle drivere er sikret mod økonomisk katastrofe, hvis en ulykke skulle ske. Medicinske regninger og tingsskade kan være omfattende nogle gange, og den gennemsnitlige person ikke har råd til at betale for sådanne udgifter ud af lommen. Auto garantidækning tilbyder betalinger til den anden bilens passagerer til at dække udgifter til lægebehandling og udgifterne til reparationer af køretøjet. Den negative side af denne type forsikring er, at det ikke dækning af udgifter til den person, der holder forsikring, hvilket er grunden til lokale love og regler kræve, at hver chauffør har mindst det krævede minimum beløb.

De fleste auto garantidækning politik er delt op i tre separate sektioner, og hver politik vil liste en række med tre tal, der repræsenterer mængden af ​​dækning for hvert område. Det første tal angiver, hvor meget af de betalinger, vil blive anvendt af legemsbeskadigelse af beboere i den anden bil eller biler, der var involveret i ulykken. Det andet tal er det maksimale beløb, der vil blive udbetalt for alle de nødvendige tjenester. Det tredje tal repræsenterer den mængde penge, som vil blive udbetalt til udgifter til personlige ejendele fra den anden chauffør eller drivere.

Auto ansvar dækning er en standard for sæt minimumsbeløb for forsikringsdækning, at den enkelte chauffør skal have for at sikre, at udgifterne er dækket i tilfælde af en ulykke. Da denne type forsikring dækker kun personerne i bilen er involveret, der ikke forsikringstageren, love og regler i de fleste områder kræver, at alle godkendte drivere bære et fast beløb af ansvarsforsikring. Sættet minimum beløb varierer fra område til område, så for at være en juridisk driver, lokale krav skal undersøges. De områder, der ikke kræver et fast beløb anbefaler, at alle chauffører udfører auto ansvarsforsikring selv, fordi det forhindrer enkeltpersoner og familier fra at falde ind i finansielle problemer, når en ulykke indtræffer.

Hvorfor den amerikanske regering Give Out landbrugsstøtte?
Hvad er ulykke Bilforsikring?
Hvad er de bedste Smart udgifter vaner?
Hvad er Online Private Banking?
Hvad er en koncessionsaftalen?
Hvad er en udenlandsk Porteføljeinvesteringer?
Hvad er en Chokolade Fundraiser?
Hvordan får jeg refusion for medicinsk udstyr?
Hvad er Casualty Forsikring?
Hvad er Endowment vildledende markedsføring?
Hvad er involveret i finansielle analyse af informationer?

Leave a Reply

trade online