Hvad er bankaktier?

Bank-aktier er aktier i en bestand, der repræsenterer det offentlige udbud af en bank. Bankerne er konventionelle virksomheder, der har lov til at fremlægge en børsintroduktion af materiel aktier, og at være børsnoteret i mange nationer. Den måde, at forskellige lande behandler bankaktier viser nogle af de mere generelle politiske retningslinjer, at verdens ledere sat op til at håndtere økonomiske spørgsmål i deres respektive nationer.

Som en form for virksomhed og den finansielle sektor materiel, som der bank aktier og aktier i visse måder et enestående eksempel på, hvordan aktiemarkedet i en nation interagerer med den offentlige orden. Den mærkelige dobbelthed af bank-aktier er, at private investorer køber ind i en forretning, der selv køber og sælger finansielle produkter og engagerer sig i håndtering af penge fra indskydere og andre kilder. Nogle investorer genert væk fra bank aktier og bank lager tilbud på grund af de involverede finansielle kompleksitet.

En anden gruppe af investorer har andre spørgsmål om Bank aktier, hovedsagelig, uanset om de er et “godt køb” på et bestemt tidspunkt. En diskussion om bankaktier kunne føre til en debat om effektiviteten af ​​bank-ledere i almindelighed. Ligeledes kan en depression af bankaktier signalere en bankkrise i et bestemt land.

Moderniseret nationer har ofte oplevet, at bank-forordningen har et intenst effekt på den nationale økonomi, herunder stiger og falder af bank-aktier og andre dele af en national aktiemarkedet. For eksempel i USA, en landsdækkende depression og finansielle kriser førte til specifikke regler om banker, økonomer undersøgelse i forbindelse med de sidste to århundreder af finanspolitikken. Andre lande kan også kontrollere, hvordan deres bank-regler har påvirket bankens aktier og andre nationale aktier.

I USA, var en af ​​de specifikke regler skabt af tidligere kriser, at en kommerciel bank, en, der tog penge fra indskydere, ikke kunne fusionere med en investeringsbank. Gennem Glas-Steagal loven, var denne form for dobbelthed forbudt. Kompetencen til at kombinere erhvervs-og investment banking blev genskabt i 1999 med Gramm-Leach-Bliley Financial Services Modernisering lov. I dag vil mange finansiere eksperter diskutere, om det var re-etablering af fælles bank, som bidrog til efterfølgende finansielle kriser.

Økonomer i alle verdens nationer kan også anvende indikatorer som bankaktier at analysere risikoen for nye trusler mod den offentlige økonomi. En af disse er hyperinflation, hvor nogle nationer har set massive og pludselige devalueringer, der ødelagde den kollektive livsstil i store dele af befolkningen. Der har også været kriser relateret til råvarer, hvor det er et stort antal mennesker var ude af stand til at købe mad, hovedsagelig på grund af udsving i priserne på fødevarer. Bank-aktier og deres aktier kan være en målestok for den finansielle sundhed i en national økonomi, og til gengæld i overvejelserne om sin finanspolitik som helhed.

Hvad er en Aktieanalytiker?
Hvad er frem prisfastsættelse?
Hvad er en Indretning realkreditlån?
Hvad er forudbetalte kreditkort?
Hvad er kapitalisme?
Hvad er en pædagogisk Trust Fund?
Hvad betyder en division af pensioner og ydelser Do?
Hvad er en Tilbagekøb aftalen?
Hvad er aktier?
Hvad er kvalitative egenskaber?
Hvem skal betale underholdsbidrag?

Leave a Reply

trade online