Hvad er biomkostninger?

Biomkostninger, som undertiden blot kaldes diverse, er udgifter, der er opstået som del af det daglige liv i forretningsmæssige aktiviteter. Udtrykket mest almindeligt gælder for udgifter, der opstår under forretningsrejser. Eksempler på biomkostninger inkluderer taxa, udgifter til måltider, ekstra hotellet opkræver såsom vaskeservice, og omkostningerne for en internetforbindelse. Personlige udgifter som f.eks et hår klippe eller køb af tøj og toiletartikler er normalt ikke dækket.

Hver virksomhed håndterer biomkostninger lidt anderledes. Nogle virksomheder forventer, at deres ansatte til at betale sådanne udgifter ud af lommen. I dette tilfælde er det mest almindelige for medarbejderne at forelægge en liste over de elementer, de har betalt for med deres egne midler sammen med kvitteringer for at sikkerhedskopiere deres krav. Selskabet vil herefter udstede en refusion for disse udgifter. De fleste virksomheder godtgøre deres medarbejdere ved at skære dem en check, der er adskilt fra deres lønseddel, så det er klart, at godtgørelsen er adskilt fra den ansattes indkomst. Denne praksis er vigtigt for regnskabs-og skattemæssig henseende.

Andre virksomheder giver deres ansatte med kontanter eller et kreditkort skal bruges til andre udgifter. Cash er normalt gives til kunden ud af selskabets småpenge. Alle de resterende kontante meget tilbage ved afslutningen af ​​den forretningsrejsende. Som med andre udgifter, der er betalt ud af medarbejderens personlige midler, andre udgifter betales af småpenge eller med en virksomheds kreditkort skal bakkes op med kvitteringer. Af denne grund er det meget vigtigt for en ansat til at føre detaljerede kvitteringer for hvert køb, at han gør eller gebyr, som han betaler, når de rejser for erhvervslivet.

De fleste virksomheder omfatter en politisk om biomkostninger i deres medarbejder håndbøger. Der er normalt grænser for den slags ekstraudgifter, som en virksomhed vil betale for, og det beløb, som en virksomhed vil dække for den slags udgifter. For eksempel næsten altid firmaer dække en medarbejders måltider i løbet af forretningsrejser, især hvis den ansatte vil være spisning med en kunde eller potentiel kunde. Der er normalt hætter på omkostningerne af disse måltider. Mens en medarbejder kan få lov til at tage kunden til en hyggelig restaurant og tilbyder at betale for en god flaske vin eller andre dyre alkoholholdige drikkevarer, er der normalt et loft for, hvor meget den ansatte kan bruge på sådanne poster.

Hvad er de bedste tips til online aktiehandel i Canada?
Hvad er en Estate Sale?
Hvad er en Estimering teknik?
Hvad er de forskellige typer af udenlandske investeringer?
Hvad er Zero Base budgettering?
Hvad er fordele og ulemper ved International Investment Property?
Hvad er en check Card?
Hvad er forsikring ALM?
Hvad er en uigenkaldelig modtageren?
Hvad er arbejdsformidling gebyrer?
Hvad er en regering sponsoraftale?

Leave a Reply

trade online