Hvad er Capital Rationering?

Capital rationering har at gøre med købet af nye investeringer. Mere til det punkt, kapital rationering handler om erhvervelse af nye investeringer er baseret på faktorer som de seneste resultater af andre kapitalandele, mængden af ​​disponible ressourcer, der er gratis at anskaffe et nyt aktiv, og den forventede ydeevne af aktivet. Kort sagt, er kapital rationering en strategi, der er ansat af virksomheder til at gøre investeringer baseret på den aktuelle relevante forhold i virksomheden.

Generelt er kapital rationering udnyttes som et middel til at sætte en grænse eller loft over den del af det eksisterende budget, der kan anvendes i at erhverve et nyt aktiv. Som en del af denne proces, vil investoren også ønsker at overveje brugen af ​​en høj pris for kapital, når de tænker i forhold til resultatet af den handling at erhverve et bestemt aktiv. Selvfølgelig vil enhver ansvarlig virksomhed vælger at ansætte strategier, der understøtter den produktive anvendelse af disponible midler bygget inden for en kapital budget. Samtidig er det vigtigt at forstå, hvilke fordele der med rimelighed kan forventes af følge det pågældende aktiv.

Da kapital rationering handler om at sætte kriterier, som enhver investeringsmulighed skal opfylde, før virksomheden alvor vil underholde med køb, mange virksomheder vælger denne strategi som deres vejledende proces for de erhvervelser. Brug de grundlæggende principper i den teknik, kan en virksomhed udarbejde en liste over standarder, der skal løses, før nogen kapital køb. Hvis standarderne er udformet på en måde, der præcist afspejler den nuværende tilstand af virksomheden, er der en god chance for de rigtige typer af investeringer vil blive overvejet.

Nogle af de mere vigtige faktorer til at overveje som led i en produktiv kapital rationering tilgang er den finansielle situation i selskabet, de lange og kortsigtede mål for virksomheden, og behørig opmærksomhed til den daglige drift. En af fordelene ved kapital rationering er, at den tilgang er med til at sikre, at midler til basale operationer ikke anvendes med henblik på at drage fordel af en såkaldt “kan ikke undgå” mulighed, som bidrager til at opretholde stabiliteten i forretningen.

Hvad er et konvertibelt Note?
Hvad er permanent Working Capital?
Hvad er Umbrella ansvarsforsikring?
Hvad er Pension Lån?
Hvad er en afsluttende agent?
Hvad er en ETF?
Hvad er SIPC?
Hvad er et certifikat of Life?
Hvad gør to og tyve Mean?
Hvad er aktieoptioner?
Hvad er Operating Working Capital?

Leave a Reply

trade online