Hvad er clearede midler?

Cleared midler normalt identificeres som kontanter, checks eller andre finansielle instrumenter, som er deponeret i en bank eller investerings konto, og er blevet ryddet for brug af institutionen. Afhængig af reglerne regeringen indskud i den jurisdiktion, såvel som standard praksis af den finansielle institution, kan de deponerede midler være umiddelbart tilgængelige til kontoen ejeren, eller holdes i en verserende tilstand for et bestemt spørgsmål om tid. Finansielle institutioner er ansvarlige for følgende føderale retningslinjer for tilgængeligheden af ​​indlån, og udvikle deres interne procedurer relateret til clearede midler på en måde, der er i overensstemmelse med føderale regler.

Med mange banker i dag er kontanter og checks skrevet under et vist beløb registreres først som en kreditnota til kontoen. Denne effektivt hjælper det interne system at holde styr på posteringer, vil snarest blive anvendt på en given konto. Såfremt kunden foretager en indbetaling, før et bestemt tidspunkt på dagen, er det kreditnota udstedt og dateret med samme dato i kalenderen og er ryddet engang i løbet af aftenen timer. Det betyder, at clearede midler vil være til rådighed den følgende hverdag.

Generelt er mange banker i dag kræver, at indskud skal foretages, før en eller klokken to om eftermiddagen, for der skal registreres og afvikles på samme dag. Alle indbetalinger lavet senere på eftermiddagen vil blive dateret forekommende følgende arbejdsdag, og godkendt til brug om aftenen på denne dato. Dette vil betyde, at en indbetaling lavet omkring 03:00 om mandagen ikke vil være til rådighed til brug for kunden, før onsdag morgen. Forstå bankens politik om ryddet midler er afgørende for at forebygge problemer med kontoen.

Bankerne kan kræve 3-5 hverdage til at stille midler til rådighed for tilbagetrækning. Dette er ofte tilfældet, når en check udstedt af en bank uden for landet, eller hvis andre formildende omstændigheder forekomme, at forsinkelsen banken bekræfter værdien af ​​det finansielle instrument. Med nogle banker, vil checks for store mængder af penge, som er tegnet på ikke-erhvervsmæssige konti, også falder i denne tre til fem dage clearance rækkevidde. Cleared midler til rådighed, når banken har bekræftet, at den check, vil blive hædret. Forsinkelser af denne type kan ofte undgås ved at gøre brug af elektroniske overførsler, som flytter midler direkte fra den bankkonto betaler til de udpegede betalingsmodtagerens konto. Ofte er disse midler er til rådighed med det samme, eller i hvert fald senere samme dag.

Hvad er indskudt kapital?
Hvad er forskellen mellem hedgefonde og private equity?
Hvordan vælger jeg de bedste kommercielle Credit?
Hvordan reducerer jeg et kreditkort Finance Charge?
Hvad er investeringerne?
Hvordan styrer jeg Family forbrug?
Hvad er Escrow Regnskab?
Hvad er Financial Stability Board?
Hvad er den aktivallokering portefølje?
Hvad er Return on Net Worth?
Hvad er en Vederlag certifikat?

Leave a Reply

trade online