Hvad er Cross-Sikring?

Cross-afdækning er en investeringsstrategi, der indebærer afdækning eller anden form af kontanter vare ved at gøre brug af en futures-kontrakt. Den futureskontrakt skal være på nogle form for relaterede råvare frem for en anden kontant handelsvare. Desuden skal både varen og terminskontrakt involverede markeder viser et lignende mønster med den nuværende prisudvikling.

For at forstå, hvordan cross-afdækning værker, er det nødvendigt først at forstå processen med afdækning i almindelighed. Bund og afdækning er et middel til at isolere investor fra volatiliteten i markedet ved at tage en stilling på to forskellige markeder. Selvom de holdninger, vil være mere eller mindre lige, vil de være det modsatte af hinanden. Afdækningen er oprettet, når en investering er foretaget i en anden stilling i forbindelse med en derivater kontrakt, som modvægt til den samlede risiko. Underskud på et marked er opvejet af de gevinster i et andet marked, og dermed minimere den samlede grad af risiko for investor.

Kryds-afdækning bygger på den samme idé ved at tilføje et element af at sikre de to investeringer har en vis form for forhold til hinanden, mens det stadig er helt anderledes. For eksempel kan jordnøddeolie afdækkes ved at tage en futures-stilling med olivenolie. I tilfælde af at jordnøddeolie begynder at vakle, er der en god chance for, at olivenolie vil forblive stærk og måske endda begynde at opleve et opsving i markedsværdien. Som et resultat, kan investor taber penge på den jordnøddeolie kontant handelsvare, men udførelsen af ​​oliven-olie-futures er med til at opveje tabet.

For at cross-afdækning til at arbejde, er det bydende nødvendigt at sikre, at der er en vis form for logisk sammenhæng mellem de to adskilte investeringsmuligheder. Uden anden form for sammenhæng, er de to investeringer intet mere end to investeringer. Udførelsen af ​​den ene er ikke sandsynligt at påvirke gennemførelsen af ​​den anden. Som et resultat, kan investor have to ganske gode investeringer, men er mere udsat for markedets volatilitet, fordi der er ingen grund til et fald i én for eventuelt at udløse en stigning med andre investeringer.

Kryds-afdækning med til at skabe et sikkerhedsnet for investorerne. Samtidig med, hvordan de vil etablere et effektivt på tværs af hæk situation kræver omhyggelig forskning og overvejelse, strategien repræsenterer forholdsvis lille risiko og giver en betydelig mængde af beskyttelse for investoren.

Hvad er et modificeret Cash grundlag?
Hvad er en underforstået Trust?
Hvad er en guld IRA?
Hvad er Skat planlægning?
Hvad er et Certificate of Deposit?
Hvad er variabel aflønning?
Hvad er en finansiel rådgiver?
Hvad er en Cross Trade?
Hvad er Herfindahl-Hirschman-indekset?
Hvordan laver jeg gode investeringer?
Hvad er FICA Skatter?

Leave a Reply

trade online