Hvad er de almindeligt anerkendte regnskabsprincipper?

Almindeligt anerkendte regnskabsprincipper, eller GAAP da de er mere almindeligt kendt, er regler for udarbejdelsen af ​​årsregnskabet. Ethvert børsnoteret selskab skal frigive deres årsregnskaber om året. Disse udsagn anvendes af investorer, banker og kreditorer til at bestemme finansielle sundhed i virksomheden og dens egnethed til investeringer eller udvidelse af kredit. For at kunne sammenligne og vurdere virksomheder og deres resultater, skal finansieringsoversigten indeholde tilsvarende oplysninger i et lignende format. Hvert land har sin egen almindeligt anerkendte regnskabsprincipper, og alle offentligt løsladt regnskaber skal overholde disse regler.

Selv om der ikke er nogen omfattende liste over almindeligt anerkendte regnskabsprincipper, er strukturen bygget op omkring fire centrale forudsætninger, fire grundlæggende principper og fire grundlæggende begrænsninger.

Fire centrale forudsætninger

De centrale forudsætninger i almindeligt anerkendte regnskabsprincipper er: forretningsenhed, going concern, valuta og tidsperiode princip. Den forretningsenhed antagelse er ideen om, at business-funktioner som et juridisk og økonomisk enhed, adskilt fra sine ejere eller nogen anden virksomhed. Denne antagelse betyder, at alle de beløb, som indtægt eller omkostning i regnskabet er for virksomheden alene og ikke indeholde nogen personlige udgifter. Going concern er den antagelse, at virksomheden vil operere inden for en overskuelig fremtid. Dette er vigtigt, når beregning af værdier for aktiver, afskrivninger og amortisering. Den monetære enheden antagelse er, at alle de nævnte beløb, at bruge en stabil valuta, og at eventuelle beløb i anden valuta er tydeligt angivet. Tidsperiode antager, at alle transaktioner rapporteres har fundet sted inden for den tidsperiode, som anført.

Fire grundprincipper

De fire grundlæggende principper i almindeligt anerkendte regnskabsprincipper er: omkostninger, indtægter, matching og udlevering. Omkostningerne princip refererer til forestillingen om, at alle værdier er anført og rapporteret, er de omkostninger at opnå eller erhverve aktivet, og ikke den rimelige markedsværdi. Indtægterne princip, at alle indtægter skal indberettes, når det realiserede og fortjent, ikke nødvendigvis, når den faktiske betaling er modtaget. Dette er også kendt som periodisering. Det tilhørende princip betyder, at udgifterne i finansieringsoversigten skal matches med indtægter. Værdien af ​​den udgift er medtaget i regnskabet, når arbejdet produktet sælges, ikke nødvendigvis når arbejdet eller faktura er udstedt. Endelig, hvis offentliggørelse princip betyder, at de relevante oplysninger til at foretage en rimelig vurdering på virksomhedens økonomi skal medtages, så længe omkostningerne for at få disse oplysninger er rimeligt.

Fire Grundlæggende begrænsninger

De fire grundlæggende problemer i almindeligt anerkendte regnskabsprincipper er: objektivitet, væsentlighed, konsistens og forsigtighed. Målet begrænsning, at alle de oplysninger, der indgår i regnskaber, der skal understøttes af uafhængige, verificerbare beviser. Når det besluttes, hvad der skal medtages eller udelades fra regnskabet, skal betydningen af ​​elementet komme i betragtning under væsentlighedstærsklen tvang. Hvis disse oplysninger ville være væsentlige for en rimelig tredjemand, skal det medtages. Virksomheden er forpligtet til at bruge de samme regnskabsmetoder og-principper hvert år i sammenhæng tvang og enhver variation skal rapporteres i finansieringsoversigten noter. I henhold til begrænsning af forsigtighed, der er revisorer forpligtet til at vælge en løsning, der reducerer sandsynligheden for overdrive aktiver og indkomst.

Hvert land har en Financial Accounting Standards Board, som arbejder tæt sammen med bestyrelserne i andre lande for at løse fælles problemer på en systematisk og sammenhængende måde. Der er flere internationale organisationers tilskynde til udvikling af en enkelt international bestyrelse til at administrere en større grad af ensartethed i regnskabsstandarder over hele verden.

Hvad er en kupon Bond?
Hvad er Skat gæld?
Hvad er den australske Stock Exchange?
Hvad er de bedste tips til at få SU til College?
Hvad er gæld instrumenter?
Hvad er de forskellige former for skattesvig planlægningsstrategier?
Hvad er Obligationslaan med Stock?
Hvad er en personlig gældskvote?
Hvad er Fixed Income instrumenter?
Hvad er fordele og ulemper ved henstand med betalingen?
Hvad er en normal koste?

Leave a Reply

trade online