Hvad er de bedste tips til at holde en Ledger?

Holde en finanskonto er afgørende for korrekt vedligeholdelse af enhver form for regnskabs-system. For at få mest muligt ud af denne type ressource, opsætning af Ledger er indstillet korrekt er vigtig. Mange bogholderi eksperter anbefaler også brugen af ​​en dagbog sammen med Ledger, der gør det muligt nemt at tappe mere detaljeret om alle debet og kredit er registreret inden for den finansielle poster og yde støtte til alle poster.

En af de grundlæggende tips til at holde en finanskonto, er at slå sig ned på det antal kolonner, der vises i bogen og konsekvent gøre brug af disse kolonner. En simpel metode er at gå med et format, der giver plads til datoen for transaktionen, en kortfattet beskrivelse, som kan omfatte navnet på en sælger og en faktura nummer, et betalingskort kolonne, og en kredit kolonne. Inddragelsen af ​​en ekstra kolonne til at vise konstant balance efter udstationering af de nye transaktionen er normalt anses for valgfrie, men kan vise sig nyttig i en række tilfælde.

Et andet tip til at holde en finanskonto er at tage sig tid til at oprette konti, der kan fungere som grundlag for udsendelse af transaktioner i en eller anden form for organiseret mode. I modsætning til et tidsskrift, hvor transaktioner er udstationeret baseret på en kronologisk grundlag uden nogen reel hensyntagen til arten af ​​disse transaktioner er hovedbogen til formål at gruppere lignende dispositioner sammen. Dette gør det meget nemmere at analysere den finansielle aktivitet er forbundet med visse typer af indtægter og udgifter, da detaljer for hver konto alle holdes på ét sted inden for Finans. De fleste regnskabs software pakker i dag komme med værktøjer, der gør oprettelsen af ​​konti indenfor en hovedbog let og giver fordelen ved at sørge for disse konti er struktureret til at følge almindeligt anerkendte regnskabsprincipper.

Brug af et tidsskrift som en følgesvend regnskabs bog er også nyttigt at holde en finanskonto. Den grundlæggende praksis er at bruge tidsskriftet til at fange detaljer om transaktioner eller kort tid efter, de opstår, og derefter offentliggøre disse transaktioner til den relevante konto i hovedbogen. Hvis du gør det hjælper til at minimere risikoen for uheld undlade en vigtig post i hovedbogen, og giver også backup-dokumentation, der kan bruges i tilfælde af, at regnskabet i hovedbogen ikke balance.

En afgørende tip til at holde en finanskonto er ikke at gøre processen mere kompliceret end nødvendigt. Selv om der ofte er et ønske om at være detaljeret, huske på, at formålet med hovedbogen ikke er at skabe en udtømmende historie om hver enkelt transaktion, men at fange vigtige data, der nemt kan krydshenvises med dokumentation uden en masse besvær. Ved konsekvent at bruge det samme format for alle konti fastholdes i hovedbogen bogen, at afsætte tid til at postere transaktioner dokumenteret i tidsskriftet, og sikre, at regnskabet er oprettet i overensstemmelse med almindeligt anerkendte regnskabsprincipper, holde opgaven med en finanskonto, der er korrekte og up to date vil være meget nemmere.

Hvad er de forskellige typer af forsikringsydelser?
Hvad er en titel defekt?
Hvad er en Trust Fund?
Hvad er en Sales Tax-certifikat?
Hvad er interessebaseret indkomst?
Hvad er en låneaftale?
Hvad er Online Banking?
Hvad er et forskud Bond?
Hvilke lande anvender progressiv beskatning?
Hvad er et finansielt aktiv?
Hvad er en 401K?

Leave a Reply

trade online