Hvad er de bedste tips til en Roth 401k rollover?

Nogle af de mest nyttige Roth 401K rollover tips emner såsom at vælge den type konto, hvor du vil flytte dine midler. At vælge en ny 401K kan være gavnlig, for eksempel, hvis du er bekymret for de fem-års-reglen til at tage kvalificeret distributioner, som ikke er omfattet af afgifter eller bøder, når du har nået 59 og halvandet år. Tips om timingen af ​​disse overgange kan være vigtige som godt. I de fleste tilfælde er det opfattes som optimalt at lade trustees at håndtere rollovers

Hvis du vælger at få en check tilsendt dig i stedet, skal du gennemføre transaktionen inden for 60 dage.

Et af de vigtigste tips til en Roth 401K rollover, er at vælge den type konto, hvor du vil rulle over 401K omhyggeligt. Hvis du vælger at rulle over en Roth 401K ind i en ny Roth 401K, den tid, du har haft den oprindelige Roth 401K tæller de fem-års kravet for tidlig distributioner. Dette fem-års-reglen siger, at du kan tage kvalificeret uddelinger fra din konto, når du har nået 59 og et halvt år og har haft planen i mindst fem år.

Hvis du har en Roth 401K og ønsker at rulle den over til en Roth IRA, vil IRS ikke tæller nogen af ​​den tid, du holdt Roth 401K mod de fem års-reglen. Dette betyder at hvis du har nået 59 og halvt års alderen og holdt på din Roth 401K i 10 år, vil det ikke tælle mod de fem-års-reglen for kvalificerede distributioner. Du bliver nødt til at vente yderligere fem år, hvis du åbner en ny Roth IRA. Hvis du kaster penge ind i en Roth IRA, som har været åben i mindst fem år, men vil du normalt ikke at bekymre dig om en karensperiode.

Et andet tip til håndtering af en Roth 401K rollover indebærer den måde, hvorpå transaktionen håndteres. Mange finansielle eksperter anbefaler lade trustees for både den oprindelige og den modtagende konto for at håndtere rollover transaktionen. I de fleste tilfælde, efterlader håndtering af en transaktion på denne måde mindre plads til fejl og forsinkelser. Det er vigtigt, fordi en Roth 401K rollover, der ikke er afsluttet inden for 60 dage behandles som udlodning. I et sådant tilfælde, vil du typisk ansigt afgifter og bøder.

Du kan vælge at modtage midler fra en Roth 401K rollover i skak form. For eksempel kan du benytte denne mulighed, hvis du ønsker at give dig selv et kortfristet lån. I et sådant tilfælde, er det dog afgørende, at du indbetaler midlerne i den modtagende konto inden 60 dage er gået for at undgå sanktioner.

Hvad er geografisk Pricing?
Hvad er intern Expansion?
Hvordan vælger jeg den bedste Fundraiser temaer?
Hvordan skriver jeg et Management Accounting Rapport?
How Do I Begin budgettering?
Hvordan vælger jeg det bedste projekt Accounting System?
Hvad er en justeret kontooversigt?
Hvad er et skema C formular?
Hvad er nettodriftsaktiver?
Hvad er et joint koste?
Hvad er biomkostninger?

Leave a Reply

trade online