Hvad er de forskellige mellem Prepaid og postpaid?

Forudbetalte og postpaid er to former for betaling, der kan være involveret i mange typer af tjenester. Det er mest almindeligt at tænke på forudbetalte og efterbetalte mobiltelefon planer, men disse er kun en af ​​de mange variationer af disse to typer af betalingsmetoder. Når folk forudbetale, de betaler i forvejen for at bruge en tjeneste, men når de efterbetaling, de betaler efter at have brugt en tjeneste. I cellphone eksempel forudbetale mange mennesker for et bestemt antal minutter, men i nogle planer folk betale efter brug, selvom mange planer simpelthen opkræve et månedligt gebyr for ubegrænset brug. I de mest klassiske efterbetalte cellphone plan, vil et lovforslag frem til slutningen af ​​måneden tabulerer samlede brug gebyrer for måned.

En anden illustration af forudbetalte og efterbetalte tjenester indebærer porto. De fleste mennesker, der mail et brev forudbetale for dets levering. De stemple brevet eller de betaler for at sende en pakke på posthuset eller anden skibsfart faciliteter. Selvom sjældnere, nogle gange person, der modtager brevet ville betale sin porto stedet, efter at det allerede er blevet sendt.

En lignende ting opstår, når folk betaler for en vare ved levering. Den kontant ved levering (COD) metode er en måde at postpaying for noget. Da folk ikke altid betaler, når de modtager noget eller betale for at indløse et element, der er afsendt, er forudbetaler normalt foretrækkes, fordi rederiet, uanset om postvæsenet eller anden tjeneste, så mister de omkostninger ved at have afsendt varen, da det har leveres uden betaling.

Mange typer af forsyningsvirksomheder også anvende forudbetalte og efterbetalte formater. Betalinger for visse ting som vand, gas og el er normalt efterbetalte. Den præcise udbetalte beløb tendens til at afhænge af det nøjagtige anvendte mængde.

Andre offentlige ydelser kan mere almindeligt kræve forudbetaling, fordi omkostningerne ikke bliver ordnet ved brug. Kabel, internet og undertiden telefontjenester kan indfries med en bestemt dollar beløb pr måned. Telefontjenester kan undertiden være efterbetalte fordi nogle mennesker betale yderligere beløb til langdistance opkald. Mange virksomheder har skiftet til planer, hvor den indenlandske opkald er ubegrænset, men det kan fortsat vurdere ekstra gebyrer for internationale opkald. Stadig, et fast forudbetalt prisen ofte gør bogholderi lettere.

En række andre forudbetalte og efterbetalte eksempler findes. Leje boliger er forudbetalt, og de fleste udlejere forventer betaling ved begyndelsen af ​​hver måned for den næste måned, hvor lejeren vil fylde hjemmet. Omvendt forbliver på de fleste hoteller eller moteller er efterbetalte. Folk betale for opholdet, når at checke ud, og det giver hotellet eller motel en chance for at vurdere eventuelle gebyrer, som er ekstra, som for telefonopkald eller film huslejer. Med hensyn til film huslejer, tjenester som Netflix ® opkræve folk en forudbetalt fast gebyr hver måned tilbyde kunderne dvd-leje eller film downloads for dette gebyr.

Hvad er de forskellige typer optioner Trading værktøjer?
Hvad er et modificeret Cash grundlag?
Hvad er Telefon Banking?
Hvad er Online Corporate Banking?
Hvad er en tilgængelighed Float?
Hvad er forskellen mellem skatteunddragelse og skatteunddragelse?
Hvad er forskellen mellem forsikrede Bonded og?
Hvordan vælger jeg den bedste Short Sale Condo?
Hvad er Group fordelene?
Hvad er Udlån Modifikation kvalifikationer?
Hvad er prisen Impact?

Leave a Reply

trade online