Hvad er de forskellige typer af finansielle tjenesteydelser?

Finansielle tjenesteydelser omfatter en bred vifte af virksomheder, der beskæftiger sig med penge forvaltning. Disse omfatter mange forskellige typer organisationer såsom banker, investeringsselskaber, kreditkort selskaber, forsikringsselskaber og sågar statslige programmer. Finansielle tjenesteydelser kan også henvise til de ydelser og produkter, penge forvaltning organisationer tilbyder til offentligheden.

Banker er en type af finansielle tjenesteydelser organisationer. Banker generelt fungerer ved at skabe et læ og sikkert sted for folk at gemme deres penge. Normalt vil bankerne investerer deres kunders gemt penge for bankens gevinst, mens betaler en lille mængde af interesse for dem, der holder deres penge i besparelser eller kontrol af regnskaber.

Banker ofte give en bred vifte af finansielle tjenesteydelser, herunder udstedelse af lån, realkreditlån, checks og kreditkort. Nogle banker er kendte som private banker og tilbyder tjenester kun til dem, der har en høj nettoformue. Generelt, vil private banker tilbyder en bredere vifte af tjenester til deres kunder end andre banker.

Investeringsservice, en anden type af finansielle tjenesteydelser, generelt beskæftiger sig med at hjælpe enkeltpersoner og andre enheder, der investerer deres penge i aktier, andelsbeviser eller fonde. Disse tjenester kan normalt tilbyde finansielle produkter for investorer til at købe, såsom investeringsforeninger. Normalt er penge investeret med en investering, der forvaltes af service til gevinsten for den enkelte investor eller en gruppe af investorer. Derudover kan de gøre professionel rådgivning til investorer i bytte for betaling.

Forsikringsmæglere eller agenter er virksomheder eller enkeltpersoner, der er hyret til at finde passende forsikring planer for deres kunder. Forsikring tilbyder planer, som er designet til at udskyde ansvar for risikoen for tab fra én enhed til en anden i bytte for et forudbestemt beløb. Dette gør den anden enhed, typisk et forsikringsselskab, ansvarlig for eventuelle tab, opsamlet af den første enhed, typisk en enkeltperson eller virksomhed. Således vil en person, der betaler en sygeforsikring udbyderen, for eksempel, en tilbagevendende gebyr, således at udbyderen vil være ansvarlig for betaling af medicinske regninger, bør den pågældende person bliver syge eller tilskadekomne.

Kreditkort selskaber er finansielle virksomheder, som giver kreditlinjer til forbrugere i bytte for betalte renter af de penge, forbrugerne, låne, når de opkræver et køb på kortet. Kortet Virksomheden betaler for køb, men det gør det ved hovedsageligt at udstede et højt forrentet lån til køberen.

Andre former for finansielle tjenester omfatter sagkyndig rådgivning, når en finansiel ekspert vil tilbyde økonomisk rådgivning til klienter, private equity fonde, venture kapital investorer eller angel-investorer.

Hvad er en flydende Gæld?
Hvad er en forsikringspræmie refundering?
Hvad laver en Financial Services Company Do?
Hvad er de forskellige typer optioner Trading værktøjer?
Hvordan vælger jeg mellem en Roth og September IRA?
Hvad er en nøglefærdig løsning?
Hvad er Health Insurance bedrageri?
Hvad er de forskellige typer af Ledger indlæg?
Hvad er en formueskat?
Hvad er fleksibel Premium Justerbar Life Insurance?
Hvad er et realkreditlån konstant?

Leave a Reply

trade online