Hvad er de forskellige typer af Psykiatrisk Insurance?

Psykiatrisk Forsikringen dækker behandling for en række psykiske lidelser, herunder angst, depression, skizofreni og tvangstanker eller tvangshandlinger. Forsikringsdækningen kan leveres af offentlig eller privat sundhed planer, såsom sundhedsvæsnet vedligeholdelse organisationer (HMOs), foretrukne leverandør organisationer (offentlige posttjenester), og regeringen støttede planer. Dækningen kan omfatte receptpligtig medicin, rådgivning sessioner, in-patient hospitalsophold, og follow-up behandlinger. Nogle typer af forsikringer refundere behandlinger af en række af mental sundhed behandling fagfolk, herunder psykiatere, psykoterapeuter, autoriseret klinisk socialrådgivere, og gruppe behandlere.

Offentlig eller privat sygesikring planer kan fastsætte begrænsede dækning for behandling af psykiske lidelser. En af de mest udbredte former for psykiatriske forsikringer er dækning leveres af en omfattende privat sygeforsikring plan. Nogle lokale regeringer selv mandat, forsikring luftfartsselskaber inkludere denne form for dækning i deres planer. Mængden af ​​dækningen kan variere mellem forsikringsselskaberne luftfartsselskaber og omfatter normalt regler om den type sygdomme er berettiget til dækning, mængden af ​​behandlinger en patient kan modtage betaling for, hvilke typer af udbydere forsikringen vil dække, og arten af ​​behandlinger er luftfartsselskabet betaler for.

Et eksempel på en mulig grænse i psykiatrisk forsikringsdækning kan være, når en stor forsikring luftfartsselskab vil refundere op til fire samtaler pr kalenderår. Forsikrede personer kan være ansvarlig for co-betalinger, selvrisikoen, eller en procentdel af behandlingen omkostninger. Nogle transportører vil nægte dækning i visse situationer, såsom alkohol eller stofmisbrug. Hvis dækningen er tilvejebringes af en bærebølge, som er en del af en HMO eller PPO, kan patienten har brug for at få en henvisning fra sin praktiserende læge, for at behandlingen skal være berettiget til refusion.

Regeringen subsidieret sundhedspleje planer, kan også give psykiatriske forsikringsdækning. Denne dækning kan ikke være en del af standard-dækning og kan være nødvendigt at tilføjet den som en ekstra omkostning. Med regeringens sundhedspleje planer, kan den enkelte ikke behøver at få henvisninger til en behandlende psykiater eller psykoterapeut. Dem, der søger professionel psykoterapi vil højst sandsynligt nødt til at tjekke for at se, om deres regering planen godkendes til betaling af psykiater.

Professionelle, der accepterer psykiatriske forsikring kan blive udpeget som terapeuter, socialrådgivere, psykiatere eller psykoterapeuter. De fleste af disse fagfolk har en kandidatgrad og yderligere certificeringer eller licenser. De kan specialisere sig i behandling af visse typer af lidelser, såsom angst og depression. Andre specialiserer sig i at behandle de psykiske bivirkninger forbundet med traumatiske begivenheder, herunder seksuelt misbrug og voldtægt.

Hvad er en global ETF?
Hvad er en finansiel budget?
Hvad er forholdet mellem pengemængde og inflation?
Hvad er OTC-aktier?
Hvad er de forskellige typer af Simple Ledgers?
Hvad er et udbytte at Værste?
Hvad er en opsparingskonto?
Hvad er skønsmæssige indkomst?
Hvad er en remortgage?
Hvad er en cash conversion Cycle?
Hvad er en rettighedserhverver?

Leave a Reply

trade online