Hvad er Deed restriktioner?

Fast ejendom gerning restriktioner er begrænsninger på skødet, at begrænsninger for brugen af ​​ejendommen. Begrænsende klausuler er et eksempel på skøde restriktioner. Deed restriktioner er sædvanligvis indledt af udviklerne – dem, der bestemmes, hvad grunden skulle bruges til, delte landet i parceller, og byggede boliger, kontorbygninger, eller detailhandel bygninger på det. Deed restriktioner kommer med ejendommen og kan normalt ikke ændres eller fjernes ved efterfølgende ejerne.

Deed begrænsninger såsom begrænsende klausuler er ofte indført for at bevare et ønsket udseende i et kvarter. Med henblik herpå kan gerning restriktioner forhindrer ejerne i at bygge mere end en på forhånd fastlagt antal af boliger på ét parti. Deed restriktioner kan også angive, hvilke materialer eller style en bygning kan eller ikke kan være bygget af, og hvor tæt på gaden, det kan være. Deed begrænsninger kan selv angive den mindste størrelse, som et hus på grunden kan være!

Deed restriktioner styrer mere end blot opførelse af bygninger på en ejendom. Begrænsende klausuler i et villakvarter dikterer hvilke typer materialer hegn kan være lavet af, eller oprette grænser for kæledyr, såsom hvor mange kæledyr kan holdes i et hjem, eller de forhold, de skal holdes i. Pagter ofte beskytte det æstetiske udseende af kvarteret ved at levere en liste over acceptable maling farver til det ydre af det hus, der regulerer træ-klipning og andre landskabspleje spørgsmål, eller forbyder anvendelse af partiet til opbevaring af campingvogne, trailere, eller biler, der ikke kører. Pagter kunne også etablere vedligeholdelse af veje eller faciliteter gebyrer – det helt nye “vedligeholdelsesfri” hjem koster mere end salget beløb!

Det er vigtigt at være opmærksom på skødet restriktioner på en ejendom, inden du foretager et tilbud. Nogle pagter kan synes alt for restriktive eller forbyde dig fra at foretage en ændring i den ejendom, som er vigtigt for dig. Hvis din ejendomsmægler eller sælger ikke tilbyde dig en kopi af skødet restriktioner, kan du finde oplysninger på County Courthouse. Sørg for at læse den gerning restriktioner tæt, som du ikke ønsker at ende med at blive fanget ind i en pagt, du er meget uenige med.

Hvad er en Recovery Swap?
Hvad er udbyttet uden betydning Theory?
Hvad er forholdet mellem pengemængde og rente?
Hvad er en Oversvømmelse Insurance Rate kort?
Hvad er ikke-kontrollerende interesse?
Hvad er langfristede forpligtelser?
Hvad er en gave selvangivelse?
Hvad er en tredjepart Collection?
Hvad er de forskellige typer af arbejdsløshedsforsikringen for selvstændig?
Hvad er en etisk fond?
Hvad er en High-Yield Bond Index?

Leave a Reply

trade online