Hvad er den australske Stock Exchange?

Den australske Stock Exchange er Australiens system for handel med aktier, obligationer og andre værdipapirer på landets finansielle marked. Den australske Stock Exchange er officielt kaldt den australske Securities Exchange (ASX). Den australske Stock Exchange fungerer som et full-service udveksling, der fungerer som en markedsoperatør, betaling facilitator, og clearing house. Den indeholder ingen traditionel trading floor system.

Forud for 1987, der drives hver af Australiens seks hovedstæder enkelte børser i deres respektive områder. Den australske Stock Exchange blev dannet, da alle seks lokaliteter blev kombineret i en enkelt enhed. Også i 1987 blev et helt elektronisk system for handel gennemført, og den fysiske handel gulvet var fjernet et par år senere. I 2006 fusionerede den australske Stock Exchange med Sydney Futures Børs, og i 2010 fusioneret med Singapore Exchange. Exchange har hovedkvarter i Sydney, Australien.

Investorerne har to muligheder, når det kommer til aktieposten. Den ene er udsteder-sponsoreret, hvilket betyder, at en virksomhed aktiebog administrerer investors bedriften, og tildeler investor et referencenummer, som bruges, når de handler. Den anden mulighed er den clearing house Electronic Subregister System (skak). Skak er en bog-entry register over bedrifter i elektronisk form. Den indeholder godkendte værdipapirer og administrerer transaktioner mellem den australske børs og skak medlemmer. Kunder, der ønsker at udnytte CHESS skal være sponsoreret i systemet af en mægler.

Den australske Stock Exchange producerer All-Ordinaries aktieindeks, et register over fælles aktier fra Exchange. Dette indeks betragtes som den standard fortegnelse over alle australske aktier. Exchange er alene ansvarlig for korrekt beregning og udbredelse af indekset.

Renter på lagre, der handles i den australske Stock Exchange er bestemt af den australske Financial Markets Association Bank-Bill referencesats. The Australian Financial Markets Association (AFMA) udgiver engros interne pengepolitiske rente inden for landets grænser. Denne sats er brugt som reference ved at bestemme, hvor stor interesse investorerne vil blive opkrævet på handler.

Den australske Fondsbørs har to handelsdage sessioner per dag. En præ-åbning fase begynder den dag, og i løbet af denne session, forberede mæglere og indtaste ordrerne til den planlagte åbning af dagen. Exchange ikke aktivt handel i pre-åbning, men investorerne kan indgå handler online. Når markedet officielt åbner efter pre-åbning, er handlerne trækkes ud af en kø i den rækkefølge, de blev modtaget og indgået handel. Efter Exchange officielt åbner, handel starter og fortsætter hele dagen.

Hvad er Corporate Finance?
Hvad er Forvaltningskonti?
Hvad er finanspolitikken planlægning?
Hvad er Konkurs Svig?
Hvad er en oplysende erklæring?
Hvordan styrer jeg Family forbrug?
Hvad er et stramt program?
Hvad er Køb Money Sikkerhed interesse?
Hvad er state lønskatter?
Hvad er Young Driver Insurance?
Hvad er intellektuel Ejendomsvurdering?

Leave a Reply

trade online