Hvad er den bedste måde at stoppe udgifter?

Mange mennesker er i stand til at stoppe udgifterne ved blot at vedtage et budget og holde sig til det. Andre kan dog have svært ved at følge en sådan simpel planen. Nogle generelle tips, der kan hjælpe med at kontrollere udgifter vaner omfatter transporterer kontanter i stedet for kreditkort, undgår shopping til andet end væsentlige behov, og bruge mere tid derhjemme. For dem, der lider afhængighed til shopping, kan det være nødvendigt at søge professionel hjælp for at stoppe udgifter.

Undersøgelser viser, at mennesker, der bærer kredit-eller betalingskort er mere tilbøjelige til overforbrug eller foretage impulskøb end dem, der bærer kontanter. Dette kan være fordi købekraft er begrænset af mængden af ​​kontanter, der transporteres, mens de fleste kreditkort, kan kunderne let kan overstige, hvad de kan virkelig råd til at betale. Denne tendens til at gøre impulskøb lettere at retfærdiggøre, og sætter næsten ingen begrænsninger på udgifterne.

Mange finansielle rådgivere anbefaler, at en ugentlig budgettet vedtaget, med midler afsat til husholdningsbrug udgifter, tilbagevendende månedlige regninger, og diverse udgifter. Når budgettet er på plads, er det en god ide at have en skriftlig oversigt over udgifter. På denne måde er det let at se, hvor pengene bliver brugt, og at viden er afgørende for at udvikle gode udgifter vaner.

Folk bliver ofte overraskede over at opdage, hvor mange penge de bruger på diverse poster. For eksempel, når shopping for dagligvarer, mange mennesker ender med at tilføje magasiner eller bøger til deres indkøbskurv, og når du går ud for et papir, kan de holde til is. Alle disse produkter ikke-væsentlige udgifter, men over en periode på en måned, kan disse køb tilføje op til en overraskende mængde af penge.

For dem, der har reelle problemer med at kontrollere udgifterne, er det nok en god idé at undgå at handle online. Fristelsen til at bruge, er nogle gange meget større, fordi valget er så bred og indkøb kan gøres på et øjeblik. Hertil kommer, når du handler online er det svært at undlade at bruge et betalingskort og kreditkort. Hvis det er nødvendigt at handle online, er det nok en god ide at begrænse gå ind på websteder, der sælger præcis, hvad der er behov for.

Nogle mennesker har problemer med at vedtage metoder til at holde op med at bruge, fordi de lider af shopping-afhængighed. De er bogstaveligt talt ude af stand til at modstå at bruge penge, uanset hvor useriøst køb. For disse mennesker, kan rådgivning være nødvendig for at hjælpe dem med at lære selvkontrol nødvendig for at kunne stoppe udgifter. Nogle stof rehabiliteringscentre tilbyde programmer, der specialiserer sig i behandlingen og forvaltningen af ​​shopping afhængighed.

Hvad er et rejsegavekort?
Hvad er et spild Asset?
Hvad er Carbon Finance?
Hvad er et strukturtilpasningsprogram?
Hvad er sølv Ingots?
Hvad er en gave?
Hvordan køber jeg Platinum?
Hvad er de forskellige typer af Stock Option Trading System?
Hvad er en priskrig?
Hvad er de forskellige former for vederlag?
Hvad er Tax Lien Investering?

Leave a Reply

trade online