Hvad er det bedste tip til at investere i obligationer?

Et af de vigtigste tips til at investere i obligationer, er at forstå, hvordan de arbejder, og den rolle, de kan spille i en persons portefølje. Investorer bør omhyggeligt overveje den del af deres portefølje, der består af obligationer. Før du foretager nogen valg, er det som regel god praksis at vurdere obligationen bedømmelse for at bestemme mængden af ​​risiko. Selvom obligationer tendens til at være investeringer, der søges til sikkerhed, kan det være værd at overveje nogle af de mere risikobetonede muligheder.

Før du investerer i obligationer, bør en person forstå, hvordan disse værdipapirer fungerer. Obligationer er hovedsagelig lån af investor til en enhed i nød. Til gengæld for lånet, betaler låntageren investor, der jævnligt modtager renter af det investerede beløb. Når obligationen når modenhed, er investorerne også tilbagebetalt hovedstolen, hvilket er det beløb, der oprindeligt blev investeret.

Når de investerer i obligationer, en person skal også være opmærksom på, at der er flere typer. Statsobligationer har tendens til at blive betragtet den sikreste, hvis de er udstedt af en stabil og kreditværdige nation. Kommunale obligationer er ligeledes udstedt af regeringer, men på et lavere niveau, som stats-og amtslige regeringer. Disse er også betragtes som lav-risiko investeringer, hvis kommunen findes inden for en stabil nation. Så er der mulighed for erhvervsobligationer, udstedt af private virksomheder, som er tilbøjelige til at have større risiko, men højere indtjeningspotentiale.

Investorer bør også forstå, hvorfor de sætter penge i obligationer. Generelt er obligationer anbefales til deres stabilitet og holdbarhed. Da disse investeringer køretøjer anses lav risiko i forhold til mange andre, kan folk normalt er afhængige af at fastholde deres væsentligste investeringer og modtage en vis grad af tilbagevenden.

Det er vigtigt for investorerne at have diversificerede porteføljer og stærkt anbefales, at obligationer bør være en del af blandingen. Det er imidlertid også vigtigt, at for investorer undgå at blive ligeglade med den del af de porteføljer, der består af obligationer. Folk er normalt advarede mod at investere i obligationer alene. Stedet, investeringer specialister tendens til at anbefale porteføljer, der består af omkring 20 procent obligationer med høj risiko, investorerne og 40 procent for de fleste andre.

Inden individer begynde at investere i obligationer, bør de være bekendt med Bond rating. Hvis du gør det med til at bestemme, hvilke muligheder der er bedst. Når en virksomhed er en AAA rating, betyder det, at det har det lavest mulige niveau af risiko for misligholdelse af dets evne til at tilbagebetale investors hovedstol. Risiko betragtes relativt lavt, så længe bedømmelse ikke er under BBB. Investering i obligationer, der har lav rating kan være værd at overveje for nogle investorer, fordi disse obligationer tendens til at give større afkast.

Hvad er de forskellige metoder til bestemmelse Cost grundlag?
Hvad er en placering Fee?
Hvad er en kassekredit?
Hvad er en omkostningseffektiv funktion?
Hvad er de forskellige typer af projekter Overhead omkostninger?
Hvad er en Dealing skrivebord?
Hvad er købekraft?
Hvad er forskellen mellem Capital Markets og Money Markets?
Hvad er sammenhængen mellem inflation og arbejdsløshed?
Hvad er Volatilitet derivater?
Hvad er de forskellige typer af Commercial Bank-konti?

Leave a Reply

trade online