Hvad er driftsudgifter?

Driftsomkostningerne er et begreb, der anvendes hyppigt i virksomhedernes verden. Det refererer til de løbende omkostninger er nødvendige for at drive en virksomhed. Med andre ord er driftsudgifter omkostningerne ved hvad der sker bag kulisserne. Dette omfatter alle omkostninger i forbindelse med selve driften af ​​virksomheden.

Nogle gange udtrykket driftsomkostninger er forkortet som OPEX, især i interne dokumenter eller meddelelser om selskabets indtjening. Den mest almindelige driftsomkostninger er ansat lønninger og goder, som ofte er den største enkeltstående omkostning for en virksomhed. Andre elementer, der kan indgå i en liste over udgifter er reklame-og markedsføringsomkostninger, kontorartikler, juridisk og licensafgifter, kontor hjælpeprogrammer og regnskabsmæssige gebyrer, forsknings-og udviklingsomkostninger og råvarer.

Afskrivninger, der er den mængde af værdi et aktiv mister over tid, er også betragtes som en driftsudgift. Når aktiv, såsom en bil eller et stykke udstyr, bliver mindre værd end dens oprindelige købspris, kan en revisor trække den nye, mindre værdi fra den oprindelige værdi og tælle hvad der er tilbage som afskrivninger. Dette bliver en driftsudgift så længe emner, som stadig bruges, i en eller anden måde, i en virksomhed operationer.

Engangs-omkostninger i relation til virksomheden normalt anses for anlægsudgifterne (CAPEX). Dette omfatter udgifter såsom indkøb af nyt udstyr, når gammelt udstyr er fuldt afskrevet. Den væsentligste årsag til adskillelse OPEX og CAPEX omkostninger er, at det giver virksomheden, og eventuelle investorer, et mere detaljeret billede af, hvor pengene bruges, før det kan vendes til overskud. Hvis en person er selvstændig, kan han eller hun overveje både OPEX og CAPEX at være erhvervsmæssige udgifter.

Alle børsnoterede selskaber og non-profit organisationer, der skal indeholde driftsomkostninger oplysninger i deres årsrapporter. Sådanne oplysninger typisk er illustreret med finansielle diagrammer, der sammenligner driftsomkostninger for det indeværende kalenderår til de tidligere år. Dette kan hjælpe med at give læseren et klart billede af udgifter over tid.

Den nemmeste måde at få denne information ved hånden for at offentliggøre sådanne rapporter er løbende at spore driftsomkostninger hele året, enten ved hjælp af en revisor eller ved hjælp af finansiel management software. Hvis de udgifter, der varierer meget fra år til år – især hvis udgifter stiger – interesserede parter vil have en forklaring. At have detaljerede optegnelser kan hjælpe med at fastslå årsagen bag denne udvikling, således at en forklaring og løsning på de stigende omkostninger kan blive opdaget. Der tilbyder disse forklaringer og finde løsninger er ofte en opgave for virksomhedens kasserer.

Hvad er etik i Financial Management?
Hvor er verdens Connected ind i en global økonomi?
Hvad er individuel Portfolio Management?
Hvad er en Lænkede realkreditlån?
Hvad er en gave selvangivelse?
Hvad er Treynor Index?
Hvordan gemmer jeg nok til et plejehjem?
Hvad er ADP / AVS-test?
Hvad er en Global Trust Fund?
Hvad er Stock Portfolio Management?
Hvad er ETF gebyrer?

Leave a Reply

trade online