Hvad er efterspørgsel på markedet?

Markedets efterspørgsel er defineret som det samlede beløb for køb af et produkt eller en familie af produkter inden for en bestemt demografisk. De demografiske kan være baseret på faktorer som alder og køn, og inddrage det samlede salg, der genereres i et bestemt geografisk placering. Vurdering af efterspørgslen på markedet er en af ​​de vigtigste måder at virksomheder beslutter hvad der skal sælge og hvordan man kan gå om at sælge de produkter, de producerer.

Korrekt vurdering af markedets efterspørgsel efter et givet produkt er meget vigtig. Unøjagtig projekt ønskeligheden af ​​en vare eller tjenesteydelse kan føre til produktionen niveauer, der er ud over antallet af enheder, der rent faktisk vil blive solgt. Som følge heraf er virksomheden tilbage med en enorm opgørelse af færdigvarer, der genererer ingen fortjeneste overhovedet. I nogle tilfælde korrekt at undlade at projektet efterspørgslen på markedet er nok til at tvinge en virksomhed til at gå ud af markedet.

Den mest almindelige måde at vurdere ønskeligheden af ​​varer og tjenesteydelser inden for en given demografisk er at gennemføre en struktureret efterspørgsel på markedet analyse. Væsentlige, denne proces søger at identificere forbrugere, der er tiltrukket af de produkter nok til rent faktisk at købe dem. Som en del af en markedsanalyse, hjælper forskningen til at identificere markedets størrelse. Dette gør det muligt at afgøre, om virksomheden har brug for at dyrke forbrugernes interesse i et bestemt demografisk for at skabe nye forretningsmuligheder eller dyrke flere forskellige markeder samtidigt som et middel til at forblive rentable.

Fordi efterspørgslen på markedet kan ændre sig over tid, virksomheder investere ressourcer i konstant kontrollere den aktuelle status for forbrugernes ønsker og behov. Denne løbende proces ofte giver virksomheder mulighed for at forblive konkurrencedygtige med andre virksomheder, der også rettet mod de samme markeder, samt holder til fordel for nuværende kunder ved at lave forbedringer af eksisterende produkter og eventuelt at indføre nye produkter, som også er af interesse for de samme kunder. For eksempel kan en virksomhed, der producerer plæneklippere indføre en særlig serie af plæneklipper knive, hvis handel undersøgelsen viser, forbrugerne vil blive tiltrukket af det nye produkt i tilstrækkeligt antal til at gøre en indsats rentabel.

En solid efterspørgsel på markedet strategi kan også hjælpe virksomheder med at identificere kommende tendenser, før konkurrencen. For eksempel, i løbet af 1970’erne udnyttede resultater fra markedsundersøgelser et par kontorudstyr producenter til projektet, skrivemaskiner ville miste appellen som stationære computere blev mere brugervenlig. Som følge heraf blev disse virksomheder i stand til at skabe strategier, der tillod dem at trinvist dæmpe produktionen af ​​skrivemaskiner, mens langsomt at gennemføre produktionen af ​​den kompakte computere. Fordi de ordentligt vurderet markedets efterspørgsel, disse virksomheder var i stand til at forblive rentabel i 1980’erne og ud som den stationære computer blev et dagligt syn i både hjemmet og kontoret.

Hvad er økonomisk risiko?
Hvad er en arbejdsløshedskasse Appel?
Hvad Er en Lille grad af systematisk Risk?
Hvordan vælger jeg de bedste finansielle Management Software?
Hvad er et pant engagement?
Hvad er de forskellige typer af Market porteføljer?
Hvad er de forskellige typer af Fund Management Software?
Hvor meget koster det at opdrage et barn i USA?
Hvad er økonomisk risikoanalyse?
Hvad er et modificeret Cash grundlag?
Hvad er involveret i Lukning af skattehuller?

Leave a Reply

trade online