Hvad er en åbningsbalance?

I den finansielle verden, kan en åbningsbalance betyde en række forskellige ting, alt efter hvad den specifikke person eller virksomhed klarer sig. I erhvervslivet, kan åbningsbalancen enten være den mængde penge, at de begynder at finansiere virksomheden med, eller hvad en etableret virksomhed begynder hver måned og år med. En privatperson, når der åbnes en bankkonto eller kredit-konto, vil have en åbningsbalance for de forudberegnede forbrug grænse eller det beløb, der er sat ind på kontoen. Uanset om forretning eller private finansielle anliggender angår, åbningsbalancen er, hvad den person eller virksomhed har til at arbejde med gennem året, eller måned.

Åbningsbalancen af ​​et nyt selskab, er mængden af ​​midler, der skal bruges til at få virksomheden op at køre. Dybest set, er det penge, som grundlæggerne enten har taget fra deres egne konti, og der har været udlånt til dem, at de vil bruge til at købe forsyninger og udstyr, samt betale for licens-og forsikringskrav. Åbningsbalancen i dette tilfælde er, hvor mange penge virksomheden har som en indledende investering, som de kan bruge til at starte virksomheden.

En eksisterende virksomhed er påkrævet ved lov, for at føre nøjagtige optegnelser over deres indtjening og gæld, således at de kan betale skat. Åbningsbalancen for disse virksomheder er den mængde penge, som de har tilbage at arbejde med for måneden eller året. Dette opnås ved hjælp af de fire regnskabs former, men dybest set betyder, at mængden af ​​overskuddet tilbage, efter at udgifterne er trukket fra indtjeningen for den givne periode. Selvfølgelig vil aktiver skal redegøres for, såvel som kommende betalinger, men alle disse oplysninger er vist på regnskabs-ark.

En privatperson vil også høre dette udtryk, når der beskæftiger sig med finansiel eller udlån institutioner. Når du åbner en bankkonto, pensionskasse eller forskellige andre konti gennem et pengeinstitut, åbningsbalancen er, hvor meget, at den person som oprindeligt sætter ind på kontoen. Det er også det beløb, enten på måneds-eller årsbasis, at personen har til at arbejde med for at betale regninger eller vinde interesse.

Når en person eller en virksomhed, opnår kredit, vil åbningsbalancen være, hvad den maksimale forbrug grænse er blevet indstillet som. Der henvises også til den sum penge til rådighed til brug i begyndelsen af ​​måneden eller året. Et eksempel på dette ville være et kreditkort. Åbningsbalancen er, hvad der tilbydes til den person, der ansøger om kortet, og så er det den mængde penge til rådighed for dem i begyndelsen af ​​hver måned. Det er let indregnes ved at tage den oprindelige åbning beløb, minus mængden af ​​debiteringer, minus den mængde af påløbne renter.

Hvad er den ekstra indskudskapital?
Hvad vil det sige at være overtræk?
Hvad er de bedste tips til at investere i udenlandske aktiemarkeder?
Hvad er en gennemsnitlig daglig Balance?
Hvad er en remortgage?
Er flere konti på en bank forsikret op til FDIC Limits?
Hvordan Kan jeg købe børnetøj på et budget?
Hvad er en forsørgerbyrde?
Hvad er pensionsforsikring?
Hvad er et Udbytte udbetaling?
Hvad er en skat Lien?

Leave a Reply

trade online