Hvad er en accept Credit?

En accept kredit er en form af en remburs. Denne særlige form bruges ofte i situationer, hvor den internationale handel mellem en køber og en sælger. Nogle gange refereret til som en accept finansiering, denne ordning giver mulighed for at oprette en bankkonto kendt som en accept kreditfacilitet, der er så finansieret baseret på kreditværdighed for køberen. Som en del af bestemmelsen, er sælger forpligtet til at betale off accept kreditten inden for en bestemt periode. I mellemtiden, er sælger i stand til at trække på Beløbet på denne konto, op til størrelsen af ​​den kredit-linje.

Brugen af ​​accept kredit er meget almindeligt, når køber og sælger har etableret et samarbejde gennem årene. Både gavn af ordningen, med sælgeren i stand til at gøre brug af provenuet fra salget, før betalingen rent faktisk udbydes. På samme tid, er køber forsynet med et vindue af tid til at betale sin gæld fuldt ud, en faktor, som kan være specielt vigtigt, hvis planen er at videresælge de indførte varer med fortjeneste kort tid efter de er modtaget.

Der er nogle risici forbundet med brugen af ​​accept kredit. Dette er især tilfældet, hvis gælden instrumentet ikke er bekræftet. I dette scenario, er sælger påtager sig risikoen for, at køber ikke kan være i stand til eller villig til at ære den gæld, der skyldes forhold som shipping forsinkelse, konfiskation af forsendelsen af ​​toldmyndighederne, eller ethvert andet problem, hvor køberen at gå glip af muligheder for at videresælge varen som tidligere forventet. Samtidig kunne en bekræftet accept kredit et problem for køberen, hvis forsendelser er tabt eller forsinkes, fordi den udstedende bank kreditgarantier gældsinstrumentet og i sidste ende vil kræve, at køberen ære den gæld, uanset hvad der kan være sket med forsendelse.

Det er vigtigt at bemærke, at bekræftede accept kredit er en dyrere ordning end ubekræftet accept kredit. Sælgere, der kræver den tidligere vil ofte give mulighed for forskellen, når beregning af købsprisen, effektivt modregning beløbet. Da denne fremgangsmåde gør det også muligt for sælgeren at opgive ansvaret for forsendelsen, når den er leveret til en afskiber, en bekræftet accept efterlader spørgsmålet om forsvundne forsendelser mellem køber og rederiet, da sælgeren har opfyldt sine forpligtelser i transaktionen .

Hvad er Cash Management Trusts?
Hvad er en Faldende Triangle?
Hvordan jeg sponsorere et barn?
Hvad er en LIFO Likvidation?
Hvad er de forskellige typer af finansiel støtte kvalifikationer?
Hvad er obligatorisk forsikring?
Hvad er finansiel Svig?
Hvad er en rabat kupon?
Hvad er fordelene ved Forecasting inflation?
Hvordan får jeg det bedste Savings Account Interest Rate?
Hvordan beregner jeg Leveomkostninger udgifter?

Leave a Reply

trade online