Hvad er en aftale om sikkerhedsstillelse?

En aftale om sikkerhedsstillelse er en type finansiel kontrakt, der sommetider er etableret mellem en långiver og en debitor. Vilkårene for den gæld, aftalen vil variere, men i de fleste tilfælde er ideen at stille visse aktiver i besiddelse af debitor til den resterende del af gælden. Dette gør det muligt for långiver at kræve disse aktiver i tilfælde af, at debitor ikke at ære hans eller hendes gæld forpligtelser. Sikkerhedsstillelse Aftalerne er også nogle gange brugt i situationer, der involverer løsning af en udestående gæld med en skat agentur.

Når det bruges som en del af udlån situationen en sikkerhedsaftale fastsættes retten til, at långiver har et krav på visse aktiver ejet af skyldneren for varigheden af ​​låneperioden. Skulle debitor foretage betalinger på balance i henhold til den tidsplan, der findes i de vilkår og betingelser for lånet, har långiver ikke denne mulighed, og skyldneren fortsætter med at have brug af disse aktiver. I tilfælde af, at debitor skal undlader at foretage disse betalinger i henhold til tilbagebetaling tidsplanen, kan långiver vælge at tage kontrol over disse aktiver som et middel til at inddrive de forfaldne saldo på lånet, plus eventuelle udgifter forbundet med indsamling indsats. Hvis der på det tidspunkt, hvor aktiver er beslaglagt, er videresalg værdien ikke lig med den resterende del af gælden, långiver er fri til at søge andre midler til genopretning for eventuelle skyldige restbeløb på lånet.

Et andet eksempel på en sikkerhedsstillelse aftale er forbundet med betaling af forfaldne skatter. I nogle tilfælde er det kendt som en fremtidig indkomst sikkerhedsstillelse kontrakt. Dybest set har betingelserne i aftalen give den skat organ til at gøre krav på en bestemt procentdel af den skattepligtiges forventede årlige indkomst. Derfra er en betalingsplan udarbejdet, hvor en del af den månedlige løn er fremsendt til skattemyndighederne agentur indtil skattegæld plus eventuelle renter og bøder afregnes fuldt ud. Afhængig af omstændighederne kan sikkerhedsaftalen blive udarbejdet mellem agenturet og skatteyderne. Til andre tider, kan medvirken af ​​en retsinstans være nødvendig.

Typisk, en aftale om sikkerhedsstillelse bidrager til at mindske graden af ​​risiko for, at en långiver påtager sig ved at yde et lån til debitor. De aktiver, som er stillet som sikkerhed, skal være fast besluttet på at have en markedsværdi, der er mindst lige så meget som det samlede beløb for gælden. Afhængigt af de konkrete omstændigheder og handelsmæssige regler, der gælder i den retskreds, hvor lånet er ydet, kan den sikkerhed nødt til at have en markedsværdi, der er lidt mere end den pålydende værdi af lånet. Dette hjælper med at beskytte långiver potentialet i en form for afskrivninger på sikkerheden, såsom faldende ejendomspriser værdier under en lavkonjunktur.

Hvad er Paper Money?
Hvad er opkrævet midler?
Hvad er et nedskrevne værdi?
Hvad er en kupon Bond?
Hvad gør to og tyve Mean?
Hvad er de bedste tips til Gold Bullion Trading?
How Do I Finance Investment Property?
Hvad er vandret Diversificering?
Hvordan administrerer jeg Udgifter?
Hvordan vælger jeg den bedste kreditkort forarbejdning maskine?
Hvordan sælger jeg skrot guld?

Leave a Reply

trade online