Hvad er en afvigelse Skat?

En afgang skat er en afgift, der pålægges af en national eller kommunal regering, at enkeltpersoner skal betale, når de forlader visse steder. I nogle tilfælde kan rejsende til at betale mere end én afgang skat som følge af kast på en enkelt tur. Som med enhver skat, er indtægterne anvendes til at dække offentlige udgifter såsom transport-infrastruktur eller sikkerhed omkostninger.

Mange nationale regeringer pålægge en afgang skat på flypassagerer. Både nationale residenter og udlændinge er forpligtet til at betale skat, når de forlader landet. Nogle lande bruger provenuet fra lufthavnen skat til at dække omkostningerne ved at installere bagage scannere og andre former for sikkerhedsudstyr i lufthavne. Personer med økonomier, der er stærkt afhængige af turisme ofte pålægge lufthavn eller afrejse skatter som en måde for den brede offentlighed til direkte gavn af turistindustrien. Derfor er indtægterne fra de nationale afrejse skat i mange lande bruges til at dække omkostninger i forbindelse med uddannelse, sundhedspleje og andre former for statslige programmer, der ofte ikke har nogen direkte forbindelse til rejser eller transport.

Bortset fra de nationale regeringer, pålægge mange byer og kommuner en afvigelse skat. De lokale regeringer i byer som indeholder store lufthavne er nødt til at sikre, at der er tilstrækkelige transport systemer såsom veje og jernbaneforbindelser er på plads til at transportere rejsende til og fra lufthavnene. Disse regeringer ofte pålægge en afgang skat og anvende provenuet fra afgiften til at dække omkostninger ved at bygge og vedligeholde disse transportforbindelser. Derudover er indtægterne fra passagerafgifter ofte geninvesteres i lokalsamfundet, således at de borgere, hvis liv er nogle gange negativt påvirket af lufthavnens trafik og støjforurening er stand til at realisere nogle fordele fra turisterhvervet som helhed.

Nogle kommunale regeringer pålægge afrejse skatter på virksomheder, der opererer taxier og busser. Disse virksomheder ofte arbejder tjenester gør det muligt for rejsende at komme fra havne eller lufthavne i byens centrum. I mange tilfælde har operatørerne af disse køretøjer til at betale en per tur eller endda et per rejsende afgang skat, hver gang et køretøj forlader en havn eller lufthavn terminal.

Passagerafgifter er også indført på skibe og andre søgående fartøjer. Skatter er betalt af både forbrugere, der rejser på disse både, men også af fragt virksomheder, der bruger og fragtskibe at eksportere varer. Nogle nationale regeringer forhandle skat afhandlinger med andre nationer i hvilket tilfælde båd operatører og fragt selskaber er ofte fritaget for at betale afgang skat. Sådanne aftaler normalt kun gælde for kommercielle last og forbrugere typisk stadig nødt til at betale de gældende skatter, uanset eventuelle skattemæssige aftaler.

Hvad er en aftale om sikkerhedsstillelse?
Hvad er de bedste tip til Land Acquisitions?
Hvad er Udgifter i alt?
Hvad er en Brokerage House?
Hvad er en Oversvømmelse Insurance Rate kort?
Hvordan vælger jeg den bedste Sundhed og Dental Plan?
Hvad er Net indkomst?
Hvad er det bedste tip til at investere i obligationer?
Hvad Var Reaganomics?
Hvad er setup omkostningerne?
Har alle stater har en stat indkomstskat?

Leave a Reply

trade online