Hvad er en aktuel Cash Debt Coverage Ratio?

Den nuværende cash gæld dækningsgrad er et eksempel på en cash-basis ratio. Dybest set har forholdet giver et middel til at identificere den nuværende sats på cash flow, samtidig med at tillæg for skiftet i passiver fra den ene del af perioden frem til den næste.

Evaluering af pengestrømme og deres kilder, sammen med beregningen af ​​den gennemsnitlige kortfristet gæld for perioden citeret, hjælper med at identificere eventuelle problemer i strømmen af ​​driftskapital før udstedelsen har en chance for at eskalere.

En del af skønheden i en aktuel kontant gæld dækningsgraden er, at det tager meget lidt til at beregne disse tal, da det gælder for en given periode. Formlen består i at identificere de nettopengestrømme, der er blevet genereret af forskellige driftsaktiviteter og dividere netto kontant ved den gennemsnitlige kortfristet gæld som de står for den samme tidsramme. Det resulterende tal kan fortælle meget om den overordnede finansielle sundhed i virksomheden, og hvordan den aktuelle status kan sammenlignes med den gæld, dækning nøgletal for tidligere perioder.

Den vigtigste funktion af en aktuel kontant gæld dækningsgraden er at forstå den aktuelle status for likviditet i virksomheden. I modsætning til nogle af de andre beregninger af nøgletal anvendes i andre regnskabsmæssige formler, giver den nuværende cash gældskvoten ikke tage hensyn til enhver form for regnskabsår, der sluttede balance. Der er fokus på en bestemt periode, normalt senest afsluttede periode, såsom en måned eller et kvartal. Den samme grundlæggende formel kan også anvendes til de nuværende ufuldstændige periode, selv om dette er ualmindeligt.

Beregning af den aktuelle kontante gælden dækningsgraden er en enkel måde at kontrollere stabiliteten af ​​cash flow i forhold til produktions-og andre omkostninger, som de i øjeblikket står. Når der synes at være et fald i forholdet i forhold til tidligere perioder, kan dette tjene som et signal om at noget er galt. Det er herefter muligt at gennemgå alle relevante faktorer, der siden begyndelsen af ​​den betragtede periode og bestemme, hvad der er ændret, hvor alvorlig ændringen sker for at være, og tage skridt til at rette op på situationen, hvis denne handling er tilrådeligt. Ud fra dette perspektiv, kan den aktuelle kontante gælden dækningsgraden være meget vigtig for den igangværende liv og helbred for en virksomhed.

Hvad er Capital Formation?
Hvad er koncernens valuta?
Hvad er kapitel 11?
Hvad er Private Placement Life Insurance?
Hvad er Overført indtjening?
Hvad er den bedste måde at kontanter i mønter?
Hvad er en opgørelse Profit?
Hvad er Bruttoresultat?
Hvad er en rettighedserhverver?
Hvad er en livrente Settlement?
Hvad er investeringerne?

Leave a Reply

trade online