Hvad er en anlægsaktiver register?

En anlægsaktiver register er en fortegnelse over alle de aktiver, der indehaves af en virksomhed, der er beregnet til at blive anvendt til erhvervsmæssige formål og ikke er solgt fra for vindings skyld. Sådan en post er påkrævet ved lov i De Forenede Stater til skattemæssige formål. At holde en anlægsaktiver registrere omfatter indsamling af detaljerede oplysninger om alle de faste aktiver i en virksomhed er i besiddelse af. Eksempler af faste aktiver omfatter maskiner og udstyr, der anvendes til at producere produkter og jord og bygninger, hvor erhvervslivet er ved at blive gjort.

Gennem hele sin eksistens, skal en virksomhed købe forskellige elementer, der gør det muligt at drive forretning. Disse poster er ejet af virksomheden og bliver adskilt fra de varer og tjenesteydelser, som virksomheden sælger til sine kunder. Også kendt som faste aktiver, må disse elementer kan spores til alle tider, ikke bare for at være i overensstemmelse med skattelovgivningen, men så virksomheden kan kende omkostninger forbundet med alle sine aktiver. Da dette er tilfældet, en grundig anlægsaktiver register er afgørende for driften af ​​enhver virksomhed.

Den mest oplagte element i enhver anlægsaktiver register er en udførlig liste over alle de elementer, der kvalificerer sig som faste aktiver. Disse aktiver ikke uden videre kan sælges for kontanter, de er heller ikke beregnet til dette formål. For eksempel vil et stykke af maskiner, der anvendes i fremstillingen af ​​et bestemt produkt, være et konkret eksempel på et anlægsaktiv. Anlægsaktiver kan også omfatte mindre konkrete ting som ophavsrettigheder eller patenter, fordi disse elementer have en værdi, alle deres egen.

Værdsættelse af aktiverne i en virksomhed er i besiddelse af, er også en nødvendig del af en anlægsaktiver register. Dette er nødvendigt i skattemæssig henseende og kan også være nyttigt for virksomheden i form af at vide, hvad type forsikring er nødvendig for at beskytte de faste aktiver. En virksomhed laver en værdiansættelse af anlægsaktiverne det besidder skal også tage højde for afskrivninger. Afskrivningerne den værdi, som et aktiv taber i løbet af den tid, det bliver brugt, og virksomhederne får lov til at afskrive tabet af den værdi på deres selvangivelser.

En effektiv anlægsaktiver Registret vil inddrage så mange detaljerede oplysninger om de aktiver, som kan eventuelt medtages. Dette bør indeholde, hvor elementerne er placeret, hvor de blev købt, og hvornår vedligeholdelse er på grund på de punkter. Serienumre og stregkoder tillade, at alle elementer til at være let spores til deres kilde, og de er som regel inkluderet om registre af den grund.

Hvad er en pantsætter?
Hvad er Latte Factor ®?
Hvad er en åbningsbalance?
Hvad er gælden Market?
Hvad er en bank Afskærmning?
Hvad er et udbytte?
Hvad er de bedste tips til rette balance mellem en Ledger?
Hvad er Annullering gæld?
Hvad er Financial Engineering?
Hvad er en misligholdt lån?
Hvad er en Reserve Fund?

Leave a Reply

trade online