Hvad er en Bank Identifier Code?

En Bank Identifier Code (BIC) er en standardiseret og unik kode, der bruges til at identificere en bestemt bank. Sådanne koder bruges til bankoverførsler, især internationalt, og for finansiel kommunikation mellem banker. Nogle banker liste deres bank identifikator koder på udsagn, så folk har adgang til dem let, og det er også muligt at bede banken embedsmænd for koden, hvis det er nødvendigt for noget såsom en bankoverførsel.

BIC administreres af Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication (SWIFT). De er også nogle gange kaldet SWIFT-koder, og de vilkår, SWIFT-BIC eller ISO 9362 kan også bruges til at beskrive en Bank Identifier Code. “ISO 9362” referencer International Organization for Standardization, som udtænkt det standardiserede format for Bank Identifier koder til at sikre, at der ville blive international konsekvens.

De første fire bogstaver i en bankidentifikationsnummeret er breve, der henviser til banken. De næste to figurer, også breve, er et land kode, der angiver, hvor banken er beliggende, og de følgende to figurer citere et bestemt sted. Tre valgfri tegn kan blive tilføjet som en filial kode, i tilfælde af at en transmission ikke er ved at blive sendt til bankens hovedkvarter. Placeringen og branchekoder kan være alfanumerisk.

Standardisering af bankkoder med brug af ISO 9362 gennemført flere vigtige mål. Den første var, at der var et ensartet system på plads, hvilket i høj grad reduceret forvirring og sikrede, at bankerne kunne sende meddelelser nemt og sikkert. Brugen af ​​en bankidentifikationsnummeret også reducerer fejl, fordi koden er designet til at være logisk, hvilket gør det nemt at fange transskription fejl og andre problemer. Standardisering mindsker også risikoen for modstridende koder, hvilket gør det mere sikkert, at kommunikation vil ende op, hvor de formodes at være, og ikke i en anden bank ved et uheld.

Når du sender penge internationalt fra bank til bank, folk normalt har brug for en bankidentifikationsnummeret for transaktionen, sammen med specifikke kontooplysninger for modtageren. Nogle banker er villige til at se disse oplysninger op for deres kunder, når de foretage overførsler, selv om bankansatte Forsigtighed kan kunder, at hvis de ikke har navnet og placeringen af ​​bankens ret, kan de penge havner i det forkerte sted. Af denne grund er folk normalt rådes til at få bankidentifikationsnummeret, kontonummer, routing nummer, og andre nødvendige oplysninger for en bankoverførsel direkte fra modtageren.

Hvordan håndterer jeg en tvist med en Kredit?
Hvad er en ÅOP?
Hvad er finansiel analyse?
Hvad er en Recovery Swap?
Hvad er forskellige typer af bankkonti?
Hvordan jeg investere i guld og sølv mønter?
Hvad er kapital?
Hvad er Døden Fordele?
Hvad er Tax Relief?
Hvordan udvikler jeg en Cost Management Plan?
Hvad er mezzaninkapital?

Leave a Reply

trade online