Hvad er en Collateral Loan?

En sikkerhedsstillelse, lån kaldes også et sikret lån. Det er et lån fra en bank eller anden finansiel institution, hvor det til gengæld, kan kreditor at sælge det, der tilbydes til sikkerhed, hvis lånet er ulønnet. En sikkerhedsstillelse lån er ofte tilbydes til en lavere rente end en usikrede lån, fordi der er en garanti for tilbagebetaling, hvis låntager misligholder lånet.

En sikkerhedsstillelse lånet kan bruge forskellige ting til sikring af lånet. Ofte folk bruger aktier eller obligationer for at etablere en sikkerhedsstillelse lån. De kan bruge deres ejerskab i ejendomme, hvor en del af måske et hjem, eller et stykke jord, er oprettet som sikkerhed. Hvis låntageren misligholder, skal han sælge ejendommen til at betale lånet tilbage, og långiver har rettigheder til at sælge ejendommen også, selv om kun en del af den fulde værdi tilhører dem. I disse tilfælde vil en långiver sælge hjemmet, og give den tidligere ejer de midler, der ikke tilbydes på sikkerhedsstillelse.

En sikkerhedsstillelse lånet kan også være baseret på forventede sikkerhed, ligesom det forventede afkast på en høstede afgrøde, eller på en investering. Indimellem kan man bruge ejendom som højt værdsat smykker som sikkerhed eller andre højt værdsat varer. Det er sjældent, da de fleste sikkerhed lån er baseret på papir aktiver, eller på fast ejendom.

Hvis den givne sikkerhed falder i værdi og den låntager misligholder, vil han eller hun stadig være ansvarlig for at tilbagebetale det beløb, hvormed sikkerhed var tidligere vurderet. For eksempel låner en person $ 100.000 på et hjem af samme værdi. Hvis boligen falder i værdi, siger til $ 75.000, skal låntager stadig betale det fulde beløb, som dikteret af vilkårene for sikkerhedsstillelse lånet. Hvis en låntager har misligholdt på sikkerhedens lånet, vil hans eller hendes hjem sælges. Dog vil låntager stadig skylder långiver $ 25.000. Dette kan kræve, at låntageren at sælge mere ejendele eller indtaste konkurs.

I de fleste tilfælde, vil folk ikke låne til den fulde værdi af en boldbesiddelse, der tilbydes som sikkerhed for at undgå de omstændigheder, der er beskrevet ovenfor. I stedet sikkerheden lånet er normalt kun en del af den fulde værdi af en besiddelse, eller af papir handel som aktier og obligationer. Mennesker med en række varer af høj værdi, egenskaber eller aktier og obligationer kan naturligvis få større sikkerhed i lån. Men med et lån, er det bedst at låne kun, hvad man har brug for, da renten stadig vil betyde en højere tilbagebetalingstid end den faktiske lånte.

Hvad er et porteføljeselskab?
Hvad er Incremental Cash Flow?
Hvad er kapitalisme?
Hvad er Gold Standard?
Hvad er et konvertibelt Note?
Hvad er interessebaseret på modenhed?
Hvad er en teknologi, ETF?
Hvad er fordelene af renters rente?
Hvad er et ekstra Premium?
Hvordan evaluerer jeg Stock Risk?
Hvad er de forskellige typer af Domestic Partner fordele?

Leave a Reply

trade online