Hvad er en fælles-Størrelse erklæring?

Den fælles-størrelse opgørelse er en finansiel dokument, der ofte anvendes som en hurtig og nem reference for finanser i et selskab eller virksomhed. I modsætning til balancer og andre regnskaber, har den fælles størrelse erklæring ikke afspejler præcise tal for hver regnskabspost. I stedet strukturen i den fælles størrelse erklæring bruger en fælles base figur, og tildeler en procentdel af dette tal til hver post eller kategori afspejles på dokumentet.

En virksomhed kan vælge at udnytte regnskab af denne type til at fremlægge et hurtigt øjebliksbillede af, hvor meget af virksomhedens indsamles eller genereres indtægter går i retning af hvert operationelt funktion i organisationen. Brugen af ​​en fælles-size erklæring kan gøre det muligt hurtigt at identificere områder, der kan udnytte mere af den driftskapital, end det er praktisk på det tidspunkt, og lad budgetmæssige ændringer, der skal gennemføres for at rette op på situationen.

Den fælles Størrelsen udsagn kan også være et nyttigt redskab i at sammenligne de finansielle strukturer og drift strategier af to forskellige virksomheder. Brugen af ​​procenter i den fælles størrelse udsagn fjerner spørgsmålet om, hvilken virksomhed genererer flere indtægter, og bringer fokus på, hvordan indtægterne er udnyttet inden for hver af de to virksomheder. Ofte kan brugen af ​​en fælles-size erklæring på denne måde bidrage til at identificere områder, hvor hvert enkelt selskab er at udnytte ressourcerne effektivt, såvel som områder, hvor der er plads til forbedringer.

Fælles størrelse udsagn kan være forberedt på en revision ønskede periode. Virksomheder, der vælger at gøre brug af regnskaber for denne type kan vælge at benytte dette format til kvartalsvise, halvårlige eller årlige anmeldelser. Når der er bekymring over driftsomkostninger, kan den fælles størrelse redegørelse udarbejdes på en hyppigere grundlag, som månedligt. Fordi den fælles størrelse erklæring er meget let at læse og ikke nødvendigvis indeholder oplysninger, som ville blive betragtet proprietære, kan formatet ofte være ansat som en del af generelle oplysninger, der er frigivet til offentligheden.

Hvad er et køb af værdipapirer aftale?
Hvad er investeret kapital?
Hvad er konvertibelt lån Stock?
Skal jeg nødt til at aktivere et kreditkort?
Hvad er en non-profit Endowment?
Hvad er Endowment Skat?
Hvad er en Savings Bond?
Hvad er en import Substitution Industrialiseringsfonden?
Hvad er Capital Effektivitet?
Hvad er potentielle 401K Skat Sanktioner?
Hvad er et Udbytte værdiansættelsesmodel?

Leave a Reply

trade online