Hvad er en Financial Accounting Statement?

Et regnskab opgørelse er et dokument, der fastlægger den positive eller negative økonomiske sundhed i et selskab i form af forpligtelser, aktiver, indkomst, omkostninger, cash-on-side, og ejerskab nøgletal. Hvert land har sine egne regnskabsstandarder, der fastsætter de grundlæggende format til en finansiel regnskabsmæssig opgørelse. Standard udsagn gør det muligt for investorer, analytikere, og offentligheden til at evaluere resultaterne af selskaberne forholdsvis, fordi alle virksomheder forventes at producere den samme slags dokumenter ved hjælp af etablerede beregninger.

I USA har den finansielle opgørelser Standards Board etableret Generally Accepted Accounting Principals (GAAP). Den GAAP definerer et regnskab i resultatopgørelsen som en balance, resultatopgørelse, pengestrømsopgørelse, eller en erklæring om ejerens egenkapital. Virksomheder forberede disse dokumenter som en selvfølge, og for at opfylde public forventninger og lovgivningsmæssige krav.

GAAP etablerer en balance som et billede af den finansielle status af et selskab på bestemte tidspunkt gennem en analyse af selskabets aktiver, passiver, og fremragende egenkapital. En resultatopgørelse præsenterer udgifter i et selskab over en periode, og detaljer både tjent penge og pengene brugt. En opgørelse af pengestrømme viser, hvordan selskabet benyttede sine likvide over tid, spore en ændring i selskabets bankkonti. En ejer er egenkapitalopgørelse dokumenter, hvor meget kapital virksomhedens ejere har bidraget til eller trukket fra virksomheden.

Offentlige selskaber er forpligtet af statslige lovgivere til at indsende regnskabet årligt. Den vigtigste rolle GAAP i udarbejdelsen af ​​en finansiel regnskabsstatus er etableringen af, hvordan de numre, der befolker den erklæring, skal udledes. Et selskabs revisor ved, hvad der bør betragtes som en udgift, for eksempel, eller et aktiv, og hvordan man beregner værdien af ​​erklæringen kategorier. Hvis en offentlig virksomhed ikke strengt til GAAP i sine regnskabsmetoder, vil regeringen lovgivere straffe det.

Selvom andre lande har forskellige regnskabsstandarder, vil deres firmaer ofte forberede nogle version af de fire grundlæggende årsregnskab i brug i USA Globalisering og indbyrdes af internationale økonomier har understreget nødvendigheden af ​​et fælles grundlag for evaluering af virksomheder på tværs af grænserne. Med flere mennesker at investere i globale aktie-fonde, årsregnskaber den eneste pålidelige måde for investorer at afgøre om de vil købe eller sælge aktier, hvordan deres investeringer klarer sig relativt, og for at vurdere, hvorvidt deres investeringer forbliver sikker.

Hvad er den bedste måde at gøre ægtefællebidrag betalinger?
Hvad betyder Skin i Game Mean?
Hvordan kan jeg lære, hvor at investere penge?
Hvad er medicinsk Student Insurance?
Hvordan bliver jeg forsikringssvindel Investigator?
Hvad er driftsaktiver?
Hvad der er en forsikring?
Hvad er Udnyttet?
Hvad er et medium for udveksling?
Hvad er de forskellige typer af Forex Trading værktøjer?
Hvad er fordele og ulemper ved Tracking udgifter?

Leave a Reply

trade online