Hvad er en Fixed Income?

En fast indkomst kan have flere definitioner. Det kan defineres som en sikker og uforanderlig kurs på en investering. For eksempel købe nogle mennesker obligationer, og udlede en sikker kurs af indkomst fra dem. Dette er generelt en lav rente på de købte obligationer, men det er også en garanteret og statisk afkast. Grundlæggende enhver investering med en garanteret afkast er en fast indkomst.

Mest når folk hører ordet fast indkomst, er de tilbøjelig til at tro det henviser til en pension eller en social sikkerhed, indkomst, der er fastgjort til et bestemt beløb. Dette er normalt, hvad folk mener, når de siger, de er på en fast indkomst. Med andre ord, uden at foretage yderligere investeringer, der ville sikre flere indtægter eller uden at arbejde, får den person, kun deres pension eller sociale indkomst-nogle gange begge dele, så indtægterne ikke stiger eller falder.

Da mange af de ældre er at finde, uden et betydeligt fast indkomst, kan leve blive meget udfordrende. Indtægten stiger ikke at imødekomme stigende priser. Med mennesker nu lever længere end nogensinde før, kan en lille fast indtægt gøre for en person gradvist synker ned i fattigdom og er ude af stand til at leve på en måde, de er vant til. Simple ting som stigningen i prisen på benzin kan have stor indflydelse den person, med en lille fast indkomst, hvilket gør det umuligt eller udfordrende at rejse, eller endda tage mindre nødvendige ture til købmandsforretninger eller til læge kontorer.

Derfor er mange finansielle rådgivere understreger vigtigheden af ​​investeringer i løbet af din levetid, der vil give en indkomst langt over, hvad der kunne være behov for på nuværende tidspunkt. Priserne på i dag, kan kun forventes at stige, og det er usandsynligt, at nogen vil være i stand til at leve komfortabelt på en fast indkomst, der funktioner, som kun sociale ydelser. Til dette formål oprettede mange virksomheder med investeringsplaner for deres ansatte, som f.eks 401ks eller pensionsordninger, og mange mennesker privat investere en andel af deres midler til at gøre livet lettere, når de er gået på pension.

En anden form for fast indkomst kan betegnes som en omvendt fast indkomst. Det er, når du låner penge fra en långiver og lover at betale et vist beløb hver måned, eller på en almindelig betalingsplan. Det beløb, du lover at betale, er fastsat til en bestemt pris, og medmindre lånet er genforhandlet, står du sikkerhed for betaling, der sætter beløb. Med andre ord er det betalte beløb “faste” og du har lavet et sikkert løfte om at betale det som kræves.

En type lån af denne art, såsom en fast rente pant sats på et hus kan vise sig at være en investering. Hvis du betaler både principielt og renter hver måned på et boliglån, kan man faktisk komme til at holde en hvis del, fast ejendom priserne stadig på samme niveau eller stiger. Derfor, selvom du er den person, sikring af lånet og betale for det, det i sidste ende kan betragtes som en investering, der hjælper dig, når du har en fast indtægt beløb i pension, da du kan sælge boligen eller realkreditlån for at øge din indkomst.

Hvad er leverandør Credit?
Hvad er de bedste tips til at investere i grøn energi?
Hvad er Capital Omkostninger?
Hvordan får jeg Bonded?
Hvordan beregner jeg Nettogæld?
Hvad er de bedste tips til Forside Financial Management?
Hvad er de forskellige former for sikkerhed?
Hvad er investeringer Skat planlægning?
Hvad er Online Corporate Banking?
Hvad er socialsikringsbidrag?
Hvordan jeg Budget for en bil betaling?

Leave a Reply

trade online