Hvad er en flydende Gæld?

Flydende gæld, fælles for mange virksomheder, er gæld såsom et banklån, der hele tiden refinansieres. En primær aspekt af flydende gæld strategi er, at lånet er på kort sigt, hvilket tvinger selskabet til stadighed at refinansiere nær slutningen af ​​lånets periode. Kortfristet gæld normalt bære en lavere rente, således virksomhederne kan bruge dette til at sænke deres omkostninger. På samme tid, hvis renten stiger, når forretninger refinansiere Denne strategi kan ende med at koste flere penge end et langfristet lån ville. Et andet problem er, at virksomheder med lav kredit score kan være ude af stand til at sikre et lån på et afgørende tidspunkt

dette også er tilfældet, hvis banken oplever problemer.

For at drage fordel af flydende gæld, skal en virksomhed tegne en kortfristet lån. Dette lån normalt varer et år eller to, måske mindre. Mens pengene fra dette lån kan bruges til noget som helst, er det typisk anvendes på driftsomkostninger og tjener til at finansiere virksomheden.

Den primære fordel ved at tegne kortfristede lån med variabel gæld er, at dette normalt sikrer lavere renter. Sammenlignet med langfristede lån, kortfristede lån har normalt lavere rente, så virksomheden optage et lån kan reducere sine driftsomkostninger. For yderligere at udnytte denne fordel vil virksomheden konsekvent refinansiere i perioder med lave renter til at betale endnu mindre.

En væsentlig fejl med flydende gæld strategi er, at renten kan stige, hvilket kan påvirke virksomheden, hvis det er refinansiering, eller hvis renten på lånet er variabel. Mens virksomheden kan være i stand til at vente på lånet, en virksomhed, som har brug for pengene straks muligvis nødt til at refinansiere, selv om renten er høj. Hvis renten bliver for høj, kan det udrydde gavn helt, især hvis de korte renter er højere end de lange renter.

Med en flydende gæld, typisk virksomhed ikke refinansiere eller få et andet lån, hvis nødvendigt. Hvis virksomhedens kredit score er faldende, og hvis banken går gennem hårde tider og ikke er villig til at give lån, kan dette medføre, at virksomheden ikke er i stand til at sikre et lån for de nødvendige midler. I dette tilfælde kan virksomheden se efter en anden bank til at arbejde med, eller virksomheden kan blive nødt til at overveje konkurs, hvis der ikke er midler eller aktiver til brug for driftsomkostninger.

Hvorfor bør jeg overveje en høj fradragsberettigede Health Plan?
Hvad er driftsaktiver?
Hvad er en majoritetsaktionær?
Hvad er et første Lien?
Hvad er en Debt / Equity Ratio?
Hvad er de forskellige typer af udenlandske investeringer?
Hvad er et forsikringsselskab, Pool?
Hvad er Wholesale Banking?
Hvad er et Udbytte Discount Model?
Hvad er et likviditetsbudget?
Hvad er Project Accounting?

Leave a Reply

trade online