Hvad er en gradueret skat?

Uddannet skat, også kaldet progressiv skat, henviser til et system, hvor personer, der tjener flere penge er nødvendige for at tilbringe mere for at støtte deres regeringer. Selv om denne type system er populær i de udviklede lande, den pågældende praksis er genstand for debat. Tilhængerne hævder, at det er bare fordi personer med lave indkomster har ringe eller ingen evne til at betale højere skat. Kritikere hævder, at progressiv beskatning fungerer som en sanktion succes.

I de fleste succesfulde nationer, er indkomstskatten en vigtig indtægtskilde på føderalt og lavere niveauer af regeringen. Indkomstskatten er normalt opkræves som en procentdel af det beløb, som hver skatteyder tjener. I nogle steder, kan alle være genstand til at betale den samme procentdel, uanset hvor mange penge de laver. I retskredse, hvor der er uddannet skat, er højere lønmodtagere skal fremsender en højere procentdel af indkomsten.

For eksempel kan en person, der gør 15,000 $ US Dollars (USD) være nødvendigt at eftergive 10 procent i føderale indkomstskat, mens en person tjener $ 35,000 USD kan være forpligtet til at betale 15 procent. Hvis staten skattesystemet spejle det føderale system, ville de rigere individuelle forpligtet til at betale mere i statslige indkomstskatter også resulteret i et langt større del af en persons samlede indkomst, der afsættes til beskatning.

Når der er gradueret skat, ikke erstatningsansvar normalt ikke stige for mindre beløb. Skattetrykket har tendens til at ophøje, når indkomsten stiger fra en skatteklasse til en anden. En skatteklasse består ofte af titusinder af amerikanske dollars, for eksempel. Grundlag af en gradueret afgift system er, at personer med mere penge, har en større evne til at betale mere i skat. Denne praksis ofte rejser debat om rimeligheden af ​​et sådant system.

Tilhængere mener, at en gradueret afgift er bare fordi dem, der laver mindre har mindre evne til at bære byrden af ​​at støtte regeringen. Lave indkomster bruger større dele af deres løn på basale fornødenheder, såsom mad og brændstof. Som et resultat, de ofte har små mængder af den disponible indkomst de resterende, hvis de har nogen overhovedet.

Kritikere hævder, at et sådant system fungerer som en straf på dem, der er mest succesfulde. Disse personer har tendens til at tro, at rigere folk ikke er ansvarlige for mangler fattigere individer. Det hævdes også, at denne type system har potentiale til at kvæle væksten, fordi på et tidspunkt at betale højere priser bliver uholdbar. Det menes, at dette tilskynder dem, der vil stå over for det højeste skattetryk til at træffe foranstaltninger til at slippe for at betale, som i høj grad støtter sig til skattely.

Hvad er en afskrivningsperioden?
Hvad er Gæld Management?
Hvad er udstyr Rental Insurance?
Hvad er et handelsselskab fortjeneste?
Hvordan vælger jeg Profitable aktier?
Hvad er Managerial Finance?
Hvad er skattefri indtægt?
Hvordan vælger jeg den bedste høje renter opsparingskonto?
Hvad er en con kunstner?
Hvad er en skat smuthul?
Hvad laver en finansminister Do?

Leave a Reply

trade online