Hvad er en hård penge långiver?

En hårde penge långiver er enhver form for långiver, der giver kortsigtede finansiering i form af fast ejendom-støttede lån. De kriterier, som långiver til at afgøre, om en låneansøgning er værdig til godkendelse er noget anderledes end lån, der tilbydes af andre typer af udlån institutioner. Typisk er den rentesats, der opkræves af en hård penge långiver er lidt højere end andre lånemuligheder, selv om de kvalifikationer, for lån godkendelse ikke kan være lige så omfattende.

Den vigtigste funktion af hårde penge långiver er at yde støtte til en forholdsvis kort periode. Lån af denne type kaldes undertiden bro lån, da de midler, hjælpe modtageren til at dække umiddelbare udgifter i forventning om modtagelsen af ​​andre fonde inden for en rimelig kort periode. Hårdt penge lån er forholdsvis almindelige i situationer, hvor ansøgerne kan finde det vanskeligt at opnå finansiering gennem andre midler, enten på grund af mangel på aktiver eller andre emner, som gør det vanskeligt at overholde standarder fastsat af andre långivere.

Et eksempel på, hvordan en hård penge långiver tilbyder serviceydelser til kunderne, er med personer, der køber bolig med henblik på reparation og opgradering af disse hjem for et hurtigt videresalg, tjene nogle beløb for fortjeneste i processen. Kendt som flipping, kan denne type investeringer aktivitet være indbringende for alle berørte parter. Da lånet er normalt kun i en kort periode, bliver långiver tilbagebetales med renter i løbet af nogle måneder, og de flipper gør nok til at gå på pension lånet og stadig have noget tilbage at vise for hans eller hendes indsats. I tilfælde af, at huset ikke sælge inden for en væsentlig periode af tid og flipper misligholdelser på lånet, kan den hårde penge långiver som regel tage kontrol af ejendommen og få dækket de fleste eller endda alle de udestående saldo.

Mens der er fordele ved at arbejde med en hård penge långiver, der er også nogle potentielle ulemper. Man har at gøre med graden af ​​involverede interesser. Siden långivere af denne type kræver normalt færre oplysninger end andre långivere til at godkende et lån, de påtage sig en større risiko. Dette er delvis dækket af den højere rente, der gælder. Desuden er hårdt penge lån sikrede lån, hvilket betyder, at en form for aktiv er pantsat som sikkerhed til dækning af risikoen for långiver påtager sig. For personer, der er ude af stand til at levere sikkerhed, at vælge et lån af denne type ikke kan være en mulighed.

Hvad er et finansielt aktiv?
Har jeg brug for håndværkeren ansvarsforsikring?
Hvad er Gastric Bypass Insurance?
Hvad er Capital Omkostninger?
Hvad er en tilgængelighed Float?
Hvad er en margin call?
Hvad der fungerer interesse?
Hvad er en Pension bekostning?
Hvad er en titel sponsor?
Hvad er en gruppe Annuity?
Hvad er en grov Investment?

Leave a Reply

trade online