Hvad er en investeringsforening Trust?

En investeringsforening Trust (MFT) er en tillid, der består af forskellige enheder. Det skal styres, og de skal ordinere til et bestemt sæt af retningslinjer, der dikterer opførslen af ​​den gensidige fond tillid. De mere almindelige af disse retningslinjer begrænse antallet af enheder i den tillid, børsnotering af den tillid, og hvordan den tillid er spredt.

De regler, som den gensidige fond tillid er køre kaldes tilsammen har tillid til loven. Disse trust love er typisk en kombination af lokale bestemmelser og de retningslinjer, hvorunder den tillid blev etableret. Disse retningslinjer er almindeligt præciseret i form af en gerning. De, der kører den gensidige fond tillid kaldes trustees og der er juridisk og moralsk forpligtet til at håndtere den gensidige fond tillid på en måde, til gavn for selskabets aktionærer.

De fleste gensidige fond trusts er også registreret pensionsopsparinger plan (RRSP) støtteberettigede. En RRSP er præcis, hvad det lyder som – en pensionsordning, der giver skattemæssige fordele til sine aktionærer. Når en deltager bidrager til en RRSP, at investeringen er fradragsberettiget. En anden skattefordel af en RRSP gensidige fond tillid er, at investeringerne ophobes på et overskud før kurs. Udbyttet er beskyttet mod sådanne ting som indtægt eller kapitalvindingsskat.

Der findes flere typer af midler, der kan betragtes som en MFT. En af de mere kontroversielle er en udveksling fond. En udveksling fond er designet til at give en aktionær med en stor mængde af en bestemt bestand at diversificere. Denne diversificering opstår, når aktionæren swaps den store mængde af en enkelt bestand for en enhed, der består af en gruppe af flere bestande. Ved ikke at skulle sælge enkelt bestand, er der ofte en betydelig besparelse i udgifter og sanktioner, der er undgået i denne swapping teknik.

En anden type af fondens almindelige i en MHF er en indtægt fond. Denne type fond er designet til den aktionær, som ønsker at skabe indtægter fra udbytte af aktier og har ingen intentioner om at sælge aktier til at generere økonomisk vinding. Denne type fond er også almindeligt kendt som en equity fond.

En person bør overveje at konsultere en finansiel rådgiver, inden de investerer. Den skattemæssige konsekvenser varierer meget afhængigt af, hvordan en MFT ledes og hvilken type aktiver, den besidder. Ikke alle typer af investeringer er skabt lige. En ekspert kan hjælpe med at bestemme, hvad der er bedst for en specifik situation.

Hvad er det bedste økonomiske planlægning Tips?
Hvad er de forskellige måder at øge Marginal koste?
Hvad er de forskellige Medicare Skat priser?
Hvad er koncernens invalideforsikring?
Hvad er et synkende fond?
Hvad er sølv Eagles?
Hvordan finder jeg ud dagsværdien af ​​en Bond?
Hvad er en bank-konto udlæg?
Hvad er en fordringshaver?
Hvad er en delvis betaling?
Hvad er Chartered Financial Management?

Leave a Reply

trade online