Hvad er en kapitalinvestering?

En kapitalinvesteringer er anskaffelsen af ​​et anlægsaktiv, som forventes at have en lang levetid for brug, før det skal udskiftes eller repareres. To af de mest let genkendelige eksempler på kapital investeringer er grunde og bygninger. Der er imidlertid en kapitalinvestering foretaget nogen tid, at en virksomhed køber varer, som vil blive til gavn for driften af ​​virksomheden, men vil ikke blive brugt til at dække driftsomkostningerne af virksomheden.

Selvfølgelig gør en kapitalinvestering ikke at være et aktiv, som er i stil med udstyr eller jord. En investering kan være noget så simpelt som en sum penge, der er afsat i en form for rentebærende konto. Da ressourcen ikke bruges til dækning af erhvervsmæssige udgifter, kapitalaktiver af denne type er fri til at blive anvendt med det formål at generere yderligere indtægter ved at påløbne renter. Således ville det være passende at overveje en indledende beløb af penge, der bruges til at åbne en almindelig opsparingskonto som en hovedstad aktiv, med den kendsgerning, at en rente vil blive realiseret fra det vigtigste hvert år at dreje aktivet til en kapitalinvestering .

Mange mennesker tror, ​​at for at kvalificere sig som identifikation, som en anlægsinvestering, skal aktivet være et emne med en stor indledende værd. Faktisk kan anlægsaktiver bære enhver form for iboende værd. Den vigtigste egenskab for en kapitalinvestering er der ikke opfylder nogle grundlæggende aktuelle værdi, men det faktum, at elementet ikke er nødvendig for den normale udgifter i forbindelse med dagligdags eller driftsøkonomiske. Selv den del af at realisere eller anden form for interesse er ikke nødvendigvis en kvalifikation for at blive forstået som en kapitalinvestering. Penge, der er holdt i en sparegris eller i madrassen vil stadig betragtes som en kapitalinvestering, idet penge (a) forventes at have en lang brugbart liv, og (b) er ikke forpligtet til at opretholde daglige drift af en virksomhed eller hjemmet.

Hvad er en Special Purpose Vehicle?
Hvad er FEMA Flood Insurance?
Hvad er fordelene og ulemperne af en afgift på indtjening?
Hvad er et gældsbevis salg?
Hvad er en kredit check?
Hvad er de bedste tips til Silver Trading?
Hvad er en flad beskatning?
Hvad er en Capital-konto?
Hvordan kan jeg holde jul udgifterne under kontrol?
Hvad er de forskellige typer af Roth IRA kvalifikationer?
Hvad den offentlige gæld?

Leave a Reply

trade online