Hvad er en kassekredit?

En kassekredit er en formel aftale med en bank, som giver mulighed for en kontohaver at trække på midler, der overstiger det beløb, der er deponeret. Kassekredit finansiering er mest almindeligt brugt af virksomheder som en måde at gøre deres arbejdskapital mere fleksibelt, selv om det også kan være til rådighed for enkeltpersoner. Banker, der tilbyder denne service har typisk en række forventninger fra kunder, der bruger det, og det er vigtigt at være opmærksom på disse forventninger før du indtaster en kassekredit aftale.

Ideen bag kassekredit aftaler er, at nogle gange man har brug for lidt flere penge, end der er tilgængelig på depositum at beskæftige sig med forskellige udgifter. For eksempel kan en virksomhed, der altid er langsom i marts og april lide at bruge sin kassekredit til at gøre løn og holde sig ajour med alle konti og kreditorer. Eller kan en virksomhed nødt til at gøre en stor engangs-udgifter, som overstiger den indeståender.

Med en kassekredit, kan folk tilbagebetale de midler, de bekvemmelighed. Banken kan opkræve et overtræk gebyr for at få adgang til kassekredit, og den rente kan være højere end for andre typer af lån. Banken har også ret til at kræve tilbagebetaling i fuldt omfang. Balancing en kassekredit med omtanke kan frigøre kapital og gøre folk mere stabil økonomisk, men uklogt brug kan føre folk ind i en gældsspiral, som kan være svært at undslippe.

Mængden af ​​en kassekredit er også bremses

mennesker har ikke lov til hele tiden at tage penge ud, og ikke tilbagebetale den. Mængden af ​​overtrækket er som regel knyttet til kontohistorik og finansielle oplysninger, med det formål at sikre, at mennesker ikke ender låne mere, end de realistisk kan betale via en kassekredit. De aftalte grænse kan blive forhandlet med banken, og visse banker er villige til at revurdere, hvis kunderne føler, at deres situation har ændret sig.

Kassekreditter giver fleksibilitet og lidt af en buffer, der kan bruges til at ride gennem en periode med hårde tider. Dog kan andre låneinstrumenter være mere praktisk, og det er en god idé at snakke om mulighederne for at få adgang kreditlinjer og lån med en bank staffer eller finansiel rådgiver, inden du foretager enhver virksomhed valg. Det er vigtigt at undgå at lave en økonomisk valg, som ville være problematisk senere i travlt med at få adgang til midler til at løse et aktuelt problem.

Hvad er Kreative Finansiering?
Hvad er Bud Sikkerhed?
Hvad er finansiel genforsikring?
Hvad er en Cash ISA Transfer?
Hvad er biomkostninger?
Hvad er Tax Reform?
Hvad er det ansvar af en revisor?
Hvad er en skat Lot?
Hvad er en valutaswap?
Hvad er et afledt marked?
Hvad er Product Portfolio Management?

Leave a Reply

trade online