Hvad er en Kreditramme?

Et kreditmaksimum er det maksimale beløb, som en kreditor vil udvide eller give dig mulighed for at låne. Kreditor kan være en bank, et kreditkortselskab, en virksomhed i bilsektoren, eller en anden form for långiver.

Grænserne er påvirket af en række faktorer, herunder din kredit historie og din kreditværdighed. Kredit historie eller kredit rapport viser din betaling og låntagning mønstre. Kreditvurdering eller kredit score viser en subjektiv vurdering af din kreditværdighed baseret på dit kredit historie og dine aktiver og / eller passiver. Disse faktorer er en del af den evaluering, der anvendes af kreditorer i fastsættelsen kredit grænser.

Kreditrammer bør nøje overvåges for at sikre, at du ikke overskrider din udpeget beløb. Hvis du indser, at du skal øge din grænse, kan du kontakte din kreditor straks stedet for at bruge ud over det. For at sikre at du ikke overskrider din grænse, kan du finde det nyttigt at holde en lomme notebook med dig om at nedskrive dine indkøb. Det er muligt at miste overblikket over udgifter og utilsigtet overforbrug. Overskridelse af dit kreditmaksimum med en kreditor sætter negative oplysninger om dit kredit rapport.

Forbrugere med en fremragende kreditværdighed og fremragende kredit historie er ofte belønnet med højere beløbsgrænser. Have en høj kreditmaksimum men ikke når ud til eller overstiger denne grænse er ofte opfattes positivt blandt kreditorerne. En forbruger, der har evnen til at bruge et stort beløb, men vælger ikke at gøre det ofte ses som en ansvarlig låntager.

Mange kreditorer ofte bruger kredit grænser som et middel til at evaluere nye låntagere. Nye låntagere får ofte lavere beløbsgrænser. Når det nye låntager har vist sig kreditværdige, ved at gøre planlagte betalinger, og ved ikke overforbrug, er deres grænser ofte øget.

Kredit grænser kan også stige og falde baseret på dine forbrugsmønstre. Hvis du har en høj grænse og hele tiden bruger uden at gøre mere end det minimum betalinger på dine saldi, kan din kreditor vælge at sænke din grænse. Tilsvarende, hvis du er en forbruger, der har et højt kreditmaksimum, der aldrig er nået, og du foretage betydelige betalinger på dit indestående, kan dit kreditmaksimum øges.

Begrænsninger på kredit er der en grund til. At være omhyggelig med dit kreditmaksimum er afgørende, og vil have en direkte indflydelse på din fremtidige økonomiske status. Din evne til at låne penge til fremtidige køb som et hjem, en bil, og andre store indkøb er direkte påvirket af, hvordan du håndterer din kreditmaksimum. Begræns dig selv, når de køber varer på kredit, og du vil få flere muligheder i fremtiden.

Hvordan bliver jeg forsikringssvindel Investigator?
Hvad Er Edie?
Hvad er de forskellige typer af Maternity fordelene?
Hvad er skattepligtig indkomst?
Hvilke faktorer påvirker prisen på et kabel Bill?
Hvad er et gældsbevis salg?
Hvad er en skyldner Skat salg?
Hvad er en regnskabsmæssig Ratio?
Hvad er en Indtjening erklæring?
Hvad er en Merchant Category Code?
Hvad er COMEX?

Leave a Reply

trade online