Hvad er en lejer?

Lejeren er part i en forretningstransaktion, at kontrakter at gøre brug af ejendom eller udstyr til en bestemt tid. Transaktionen er underlagt de vilkår og betingelser, der er dokumenteret i en lejekontrakt. Til gengæld for det privilegium at bruge det udstyr eller formuegoder til varigheden af ​​lejekontrakten, accepterer lejeren til at betale ejeren eller udlejeren løbende betalinger, der er i overensstemmelse med de betingelser der er angivet i lejekontrakten.

Mens begrebet kan anvendes i enhver form for leje eller lease situation, er ideen om en forpagter som regel forbundet med den langsigtede leje af fast ejendom, såsom et hjem eller lejlighed. De vilkårene i lejekontrakten normalt give både lejer og ejer af ejendommen med specifikke rettigheder, privilegier og ansvar. Så længe begge parter overholder deres forpligtelser, leasingtager udlejeren forhold er som regel positivt.

Med udstyr huslejer, kan varigheden af ​​leasingaftalen være kortere, selv så lidt som et par dage. Mens udstyret er i kontrol af lejeren, bliver han eller hun forventes at udvise rettidig omhu i brugen af ​​udstyret, men samtidig tager rimelige foranstaltninger for at beskytte udstyr mod overgreb. Når udstyret er returneret til leasinggiver, er udstyret ofte kontrolleres. Hvis det viser sig at være i god stand, er vilkårene i lejekontrakten betragtes som opfyldt, og transaktionen er færdig.

Det er ikke usædvanligt, at en leasingaftale til at give både udlejer og lejer opsigelse rettigheder. For eksempel kan en lejer være i stand til at trække en lejekontrakt tidligt, hvis en arbejdsgiver overfører ham eller hende til en anden by. På samme tid, kan ejeren af ​​ejendommen vælger at opsige en lejekontrakt tidligt for manglende opfyldelse af lejerens med de vilkår og betingelser for lejemålet. Den manglende overholdelse kan omfatte faktorer som ikke-betaling af husleje eller manglende overholdelse af forbud mod at have et kæledyr eller overtræder klausuler, der har at gøre med for meget støj. Normalt en lejekontrakt yder beskyttelse for begge parter, hvilket gør det muligt for både lejer og udlejer for at afslutte forretningsforbindelse, hvis parterne ikke formår at leve op til hans eller hendes engagement.

Inden underskrivelsen enhver leasingaftale, bør en potentiel lejer læse bestemmelserne af dokumentet grundigt. Hvis der er nogen klausuler eller sektioner, han eller hun ikke forstår, er det vigtigt at få afklaret, før han indgår lejemålet. Dette vil hjælpe med at forhindre muligheden for misforståelser vedrørende det ansvar og privilegier antaget af begge parter for varigheden af ​​aftalen, og hjælper med at holde forretningsforbindelsen hjertelige.

Hvad er en kreditor modtageren?
Hvad er en Deed Transfer?
Hvad er et fladt marked?
Hvad er produktaktivering Cost Management?
Hvad er de forskellige typer af pensionsordninger?
Hvad er et negativt cash flow?
Hvordan vælger jeg det bedste økonomiske konsulent?
Hvad er de forskellige typer af Private Equity Capital?
Hvad er Market Integration?
Hvad er fordelene ved at investere i kunst?
Hvad er en Health Insurance Premium?

Leave a Reply

trade online