Hvad er en luksus skat?

Nogle luksus varer eller genstande, der ikke anses for væsentlige, ledsages af en luksus skat. Luksus skat er ofte modelleret efter salget skat, en afgift, som er anvendt til salg eller leje af bestemte egenskaber eller serviceydelser eller merværdiafgift (moms), en afgift, som er anvendt til børser, ved hvilken værdien af ​​en vare eller tjeneste har øget.

Luksus skat ofte anvendes til meget dyre biler og smykke. I tilfælde af dyre transaktioner med fast ejendom til private boliger og ejendomme kan luksus skat også anvendes. Da luksus skat gælder kun for poster, der kan købes af de rige, det kun gælder for de velhavende. Der er sjældent et ramaskrig om luksus, skatter, fordi de kun gælder for en snæver margin af enkeltpersoner.

Hvis du har planer om at købe en Bentley eller en kostbar sten på størrelse af et barns knytnæve, så skal du forberede dig ikke kun for omkostningerne ved købet, men også for omkostningerne ved den luksus skat, du sandsynligvis til at betale.

Sommetider luksus skatterne kan hæves, hvis en vare falder i værdi eller bliver tilgængelig på anden måde til den brede offentlighed. Hvis diamanter pludselig faldet til den chokerende pris på ti dollars per karat, eller hvis Bentley biler begyndte at sælge til samme pris som økonomi sedans, så luksus skat på sådanne emner kunne fraviges. Desværre for de fleste af os, begge disse tilfælde er meget usandsynlig.

Luksus skat kan være en meget vigtig del af sportens verden. Luksus skat er undertiden gælder for den samlede lønsum for et sportshold, hvis det samlede overstiger en grænse pålagt af sports liga. Formålet med denne luksus afgiften er at forebygge større teams med store indkomster fra at underskrive alle de bedste spillere i en liga. Hvis et hold havde økonomisk indsprøjtning til at købe hver eneste topspiller, da konkurrencen inden for sporten ville gå til grunde og interessen fra fans vil sandsynligvis aftage. I dette interessante tilfælde, skaber luksus skat (bogstaveligt talt) en mere lige konkurrencevilkår. De penge, der stammer fra en luksus afgift på professionel sport kontrakter er fordelt mellem hold i mindre markeder. Disse hold generelt bruge midlerne fra den luksus skat til at underskrive vigtige aktører.

Mens luksus skat har mange forskellige anvendelser og anvendes til mange forskellige varer og tjenester, er det næsten altid er forbundet med transaktioner af store beløb.

Hvad er et lands betalingsbalance?
Hvad er leverandør Credit?
Hvad er Total Shareholder Return?
Hvad er en kredit Memorandum?
Hvad er virksomhedernes Synergy?
Hvad er en Ledger Balance?
Hvad er en efterspørgsel depositum?
Hvad er en Momentum Trader?
Hvordan får jeg et realkreditlån, når selvstændig?
Hvad er Udbytte Investering?
Hvad er de forskellige typer af Credit Union Services?

Leave a Reply

trade online