Hvad er en modtager Deed?

En støttemodtager gerning er ofte forbundet med fast ejendom og ejendom, fordi det er et dokument bruges til at bestemme hvem der skal modtage fast ejendom, når den oprindelige ejer dør. De, som modtager den faste ejendom som følge af modtagerens skødet betegnes som modtagere. En støttemodtager gerning er et vigtigt dokument, fordi det giver mulighed for en jævn strøm mellem fortidens og nuværende ejere, uden en lang ventetid for skifteretten.

En støttemodtager gerning er afsluttet inden den oprindelige ejer passerer væk. Selvom modtageren skødet er re-titlen i modtagerens navn på dette tidspunkt, den oprindelige ejer stadig har ret til ejendommen. Han eller hun er stadig lovligt lov til at leve på ejendommen og kan refinansiere det. Den oprindelige ejer kan også leje værelser ud til beboelsesrum eller kontorlokaler. Bund, kan den oprindelige ejer gøre, hvad han eller hun har lyst til ejendommen, indtil tidspunktet for hans eller hendes død, uden tilladelse fra modtageren.

De juridiske aspekter af modtagerens gerninger varierer fra stat til stat. I Missouri, for eksempel er muligheden for modtageren pligt til at indhente ægtefællens godkendelse, før han eller hun kan føjes til modtageren gerning. Den ægtefælle, skal fremlægge skriftligt samtykke til overdragelsen af ​​ejendommen. Hertil kommer, er ægtefællen berettiget til at kræve halvdelen af ​​ejendommen som betaling for at underskrive overførslen gør det muligt for modtageren gerning at være afsluttet.

I Colorado, er lovene hensyn til de begunstigede gerninger lidt anderledes. Først, er en erklæring kræves for at undgå en fuld skifteretten proces, med modtageren gerning. Derudover skal værdien af ​​den personlige pågældende ejendom ikke overstige 50000 $ (USD). Colorado loven også, at modtageren gerninger skal registreres, før døden for ejeren. Straffen for ikke at registrere modtageren gerning resultater i modtagerlandene at miste retten til ejendommen, da det vender tilbage til ejerens skifteretten ejendom.

Mens den oprindelige ejer stadig er i live, kan han eller hun omdirigere modtageren skøde på en anden person end den oprindelige støttemodtager. For at den nye støttemodtager at blive anerkendt, men den oprindelige ejer nødt til at skaffe en indspillet tilbagekaldelse inden du opretter en ny modtager gerning.

Hvad er en kredit check?
Hvordan vælger jeg de bedste kommercielle Bank?
Hvad er den ekstra indskudskapital?
Hvad er en Diskretionære Trust?
Hvad er de forskellige typer optioner Trading værktøjer?
Hvad er en særlig vurdering?
Hvad er en bank Afskærmning?
Hvordan starter jeg en Bed and Breakfast?
Hvordan skriver jeg et Management Accounting Rapport?
Hvad er fattigdom Mentalitet?
Hvad er en jule Fundraiser?

Leave a Reply

trade online