Hvad er en pris Point?

Udtrykket “prisniveau” anvendes i flere beslægtede måder i verden af ​​økonomi. Alle de bruger centreret omkring detailprisen, som er opkrævet for et element, og den måde, hvorpå forbrugerne interagerer med denne pris. Nogle mennesker refererer specifikt til detailprisen som “pris punkt”, som er et eksempel på en almindelig brug af dette ord. Forstå, hvordan prisen punkter arbejde er afgørende for virksomheder, der fremstiller varer til detailsalg, og for detailhandlere, som håndterer sådanne produkter.

Ideelt set en forhandler ønsker at ramme det punkt, perfekt balance, hvor forbrugerne se en pris som fair og forventet, og efterspørgslen efter et produkt, der fortsætter med at være konsekvent. Hvis en pris er for høj, kan kræve løsnes, hvilket fører til færre solgte enheder, og i sidste ende skubber den margen nok til, at virksomheden ville have gjort flere penge til den laveste pris. Lave priser kan køre kræve højere, skabe overskud på volumen snarere end den enkelte vare, en taktik der bruges af bulk og rabat detailhandlere.

Der er en række ting om pris punkter, som er interessante ud fra et psykologisk perspektiv. Forbrugerne synes at være mere tiltrukket af priser, som afsluttes i ulige numre, og som mange mennesker kender, priser, der ender i 0,95 eller 0,99 tendens til at blive betragtet som mere tiltalende. En kyndige virksomhed eller forhandler vil sætte en pris, der ender i en af ​​disse tal snarere end at gå til en pæn, helt tal, fordi folk opfatter større besparelser med disse priser, selv om det er faktisk ikke tilfældet.

Standardiserede prislejer bruges også til at undgå distraherende forbrugerne. I stedet for mærkning tingene op strengt med en procentsats, for eksempel, sigter mange detailhandlere til en pris punkt, som appellerer til forbrugerne, tilføje eller trække fra opmærkningen lidt for at komme dertil. 12,99, for eksempel, er en mere tiltrækkende antal end 12,37 eller 13,02, ligesom 14,99 opfattes som mere attraktive end 15,00.

Forskere har også lært, at ændringer i en pris punkt kan ændre den måde, at forbrugerne se et produkt. Hvis forbrugerne er vant til at betale et fast beløb, vil de se, at beløb som den rimelige pris. Når prisen stiger, vil forbrugerne føle, at de bliver udnyttet, og de vil udtrykke utilfredshed, selv om stigningen er helt inden for rammerne af inflation og stigende materialer omkostninger. Hvis priserne bliver sænket, vil en virksomhed har problemer med at opdrage dem tilbage til den forudgående niveau, fordi forbrugerne forbinder ny pris punkt med de bedste og mest retfærdige værdi.

Mange virksomheder sætter en pris punkt mål, når de udvikler et nyt produkt, således at de vil være i stand til at konkurrere effektivt med sammenlignelige produkter.

Hvad er test Marketing?
Hvordan køber jeg Platinum?
Hvad er en godkendt kontrakt deltager?
Hvad er en tid udkast til?
Hvad er en sammenlignende Statement?
Hvordan vælger jeg den bedste Trader Software?
Hvad er fremmede investeringspolitik?
Hvad er en Cost-plus-kontrakt?
Hvad er en kapitalindsats?
Hvad er Indtægter Udgifter?
Hvad er Commodity Trading?

Leave a Reply

trade online