Hvad er en rate gæld?

Til erhvervsmæssige formål, er en rate en periodisk betaling. Rate gæld er et lån, som kræver betaling med jævne mellemrum, normalt månedligt for en given periode. Rate lån kan bruges til både sikrede og usikrede gæld.

Rate gæld er en populær metode til at købe store billet forbrugsgoder. Det kan være svært for mange mennesker at købe biler, apparatur og andre store billet poster, hvis de skulle betale kontant. For et dyrt køb, kan køberen være forpligtet til at foretage en indledende investering, der kaldes en udbetaling. Denne betaling er ofte større end den efterfølgende regelmæssige forpligtelser. Fordelen ved at anvende rate finansiering er, at køberen kan begynde at bruge produktet med det samme, i stedet for at vente, indtil han har råd til at foretage et kontant køb.

En anden fordel ved køb gennem rate gæld er, at en køber ofte kan opnå en lavere rente end han ville, hvis du køber med et kreditkort. Modsat kreditkort, forbliver en rate betaling de samme, og køberen har et bestemt tidspunkt, hvor gælden vil blive betalt fuldt ud. Kreditkort, på den anden side, lavere den mindste månedlige betaling, som saldoen falder og gæld kan tage flere år på pension. Også, kreditkort selskaber, der ofte forhøje renterne, hvis en betaling nogensinde sent. Med en rate lån, er der ingen acceleration af interesse.

Der er også fordele til virksomheder udnytte rate gæld for at finansiere købet af deres merchandise. Den mest oplagte er en stigning antallet af potentielle købere. Virksomheder, der finansierer deres egne produkter også drage nytte af den indsamlede interesse. Desuden fastholder sælger ejerskab i ejendommen, indtil beløbet er betalt fuldt ud. Hvis køber standser foretage betalinger, eller misligholdelse, vil ejeren kan generobre eller genvinde ejendommen, og køber fortaber alle betalinger.

Rate lån bruges til at købe personlige ejendom kaldes sikrede lån. Der er nogle finansielle institutioner dog, at der er villige til at gøre usikrede personlige lån ved hjælp af en afbetaling. De renter, der opkræves for denne type rate gæld er som regel højere, da långiver er i større risiko. Hvis en låner misligholder en usikrede lån, har långiver ingen ejendom til generobre.

Når en rate gælden er betalt, er långiver forpligtet til at frigøre sit ejerskab krav i ejendommen. For eksempel har en bil, der finansieres navnet på långiveren på den titel. Når bilen er betalt, er långiver forpligtet til at give en udgivelse til låntageren således at en ny titel, der kan udstedes. Hvem-filer udgivelsen, enten låntager eller långiver, varierer mellem jurisdiktioner.

Have en rate lån kan også hjælpe en person etablere kredit. En faktor, anses af Credit Reporting agenturer, når beregning af kredit-vurdering er, hvor mange typer af gæld, en forbruger har udnyttet. Hvis en person har foretaget rettidig betaling på både et kreditkort og rate gæld, vil han modtage en højere score end hvis han sin eneste forpligtelser er blevet revolverende kredit.

Selv om det er godt at være forsigtige, før han indgår en låneaftale, kan en rate gæld være en god mulighed. Håndteres korrekt, er det en måde at tilegne sig et stort billet punkt gennem budgetterede betalinger. Den lavere rente og sæt sigt kan være et attraktivt alternativ til de store kreditkort køb.

Hvad er Consumer Credit rådgivning?
Hvad er venturekapital egenkapital?
Hvad er bankaktier?
Hvad er forskellen mellem Løn og vederlag?
Hvem skal betale underholdsbidrag?
Hvad er Gross Working Capital?
Hvordan vælger jeg den bedste Equity Income Fund?
Hvad er en ekstra Child Tax Credit?
Hvad er Transaction Cost Analysis?
Hvad Er Libo Bedøm?
Hvad er en debiteringsdatoen?

Leave a Reply

trade online