Hvad er en råvarerisici?

Råvarerisici er et begreb, der bruges til at beskrive niveauet for volatiliteten eller risiko, der er forbundet med handel med råvarer på markedet for futures markedet. Investeringer i råvarer som elektricitet, metaller eller kerner kan og vil svinge i værdi baseret på faktorer som udbud på hånden, efterspørgslen efter disse produkter, og selv begivenheder som resultatet af politiske valg eller ændringer i den almindelige økonomi. Målet for investorer er at betragte potentialet for fremtidige begivenheder negativt påvirke prisen på de varer, der er forbundet med futures og struktur disse kontrakter, således at omfanget af risikoen holdes inden for et rimeligt udvalg.

Der er flere forskellige typer af råvarer risiko for, at investorerne vil overveje nøje før der rent faktisk kommer ind i en futures kontrakt. Et af de mere almindelige problemer at tage fat, er graden af ​​risiko forbundet med enhedsprisen af ​​varen. Her vil investor afveje potentialet for ændringer i valutakurser eller nedadgående tendenser i lokale eller priserne på verdensmarkedet, der kunne medføre, at investeringer, der klarer sig dårligt, og afgøre om fremtider Kontrakten forventes at give et tilstrækkeligt udbytte til at retfærdiggøre at påtage sig risiko.

Vurdering råvarerisici opfordrer også til at overveje den grad af mængden risiko, der er forbundet med handlen. Potentialet for en form for afbrydelser i produktionen vil blive overvejet, herunder effekten af ​​denne reduktion i tilgængelige produkter på markedet, og i råvarepriserne. Samtidig er muligheden for en pludselig stigning i produktionen, der overstiger efterspørgslen, og får råvarepriserne til at nedturen også et vigtigt aspekt at overveje.

Den politiske risiko er en tredje komponent, der skal medtages ved vurderingen råvarerisici. Her er målet at præcist projekt resultatet af valget om udførelsen af ​​varen på markedet, i det mindste for varigheden af ​​futures kontrakt. Dette omfatter mulighed for omvæltninger, hvor en kandidat, der var højst usandsynligt, at blive valgt rent faktisk fange den populære stemme samt at afgøre, hvad der vil sandsynligvis ske med råvarepriserne, hvis begunstiget kandidater til at vinde valget.

Som med enhver type investering, kræver råvarerisici, at investorerne ser nærmere på eventuelle forhold, der kan have en negativ indflydelse på ydelsen af ​​aktivet på ethvert tidspunkt under futures kontrakt. Ved nøjagtigt at vurdere graden af ​​risiko og præcist at forudsige udfaldet af kontrakten, når den er ringet til eller når modenhed, kan investorerne realisere en sundheds gengæld for deres indsats. Skulle disse fremskrivninger være behæftet med fejl eller undlader at omfatte behandling af relevante oplysninger, er potentialet for manglende øget, og chancerne for at miste penge, snarere end at tjene et afkast er højere.

Hvad er de forskellige Medicare Skat priser?
Hvad er Young Driver Insurance?
Hvad er ubegrænset ansvar?
Hvordan gemmer jeg penge til et bryllup?
Hvad er fordelene ved at have god kredit?
Hvordan vælger jeg den bedste finansielle procedurer?
Hvad er den offentlige ansvarsforsikring Market?
Hvordan finder jeg ud dagsværdien af ​​en Bond?
Hvad er finansiel planlægning?
Hvad er Handicap Indkomst Insurance?
Hvor lang tid vil en konkurs Ophold på min kredit rapport?

Leave a Reply

trade online