Hvad er en rejseforsikring Premium?

En rejse forsikringspræmie er det beløb, der betales for en rejseforsikring. Præmierne afhænger af en række faktorer, herunder sælgeren, den type politik, længden af ​​den politik, og antallet af omfattede personer. Rejseforsikring præmier beregnes ofte baseret på aktuarmæssige tabeller, der hjælpe med at bestemme størrelsen af ​​risiko foretages af en rejsende.

Størrelsen af ​​en rejseforsikring præmie kan variere meget. Mange rejser eksperter anbefaler at få citater fra flere forskellige udbydere, inden der træffes beslutning om en politik. Citater kan være tilgængelige online fra sælgerne, via websteder, der sammenligner sælgeren satser, eller ved at kontakte sælgeren direkte for et tilbud. Siden præmier kan være en vigtig faktor i fastsættelsen af ​​en rejse budget kan det være klogt at bruge lidt tid på at finde den bedste deal.

En rejseforsikring præmie kan udbetales som et engangsbeløb, men kan også opdeles i månedlige betalinger. For single-tur forsikring, kan det være nemmere at få præmien ud af vejen ved at betale fuldt ud i forud for rejsen. For årlige politikker, giver månedlige betalinger de omkostninger, der skal fordeles over tid og undgå en enorm del af pengene fra at blive fjernet fra starten af ​​politikken.

Når man sammenligner rejseforsikring tarifferne, se nøje på de tjenester, der er omfattet af politikken. Der findes flere forskellige typer af rejsendes forsikring, der kan tilpasses til en bestemt tur eller år at rejse. Nogle politikker omfatte medicinske pleje, herunder recepter, læge eller hospital besøg, og enhver behandling på grund af sygdom eller ulykker, mens i et andet land. Andre refundere udgifterne til aflysninger eller endog ikke-refunderbare billetter på grund af sygdom, sikkerhedsadvarsler, eller andre nødsituationer. Omfattende planer dækker næsten alle eventualiteter, fra savnet flyforbindelser til terrorangreb, men ofte bære en tung rejse forsikringspræmie.

Ud over den form for dækning ønskes, kan personlige oplysninger og rejseplaner også påvirke mængden af ​​præmien. Ældre rejsende, for eksempel, er mere tilbøjelige til brug for medicinsk behandling, mens en tur, kan således have til at betale en højere præmie. Rejser til steder med høje lægehjælp omkostninger kan stige præmier, som kan rejse planer, der omfatter farlige aktiviteter såsom bjergbestigning. Besøger et land under en monsunen eller orkansæson kan også øge præmien.

Årlig forsikring planer kan være billigere samlet for folk planlægger at tage mere end en rejse om året. Selv hvis kun en rejse involverer rejser i udlandet, kan det være værd at betale lidt mere for en årlig plan end at tage nærliggende ture uden forsikring beskyttelse. For at finde ud af den bedste deal, sammenligne omkostningerne ved de årlige planer om at præmierne for kortsigtede planer for hver fangstrejse. I nogle tilfælde kan man give en væsentlig bedre aftale end den anden mulighed.

Hvad er de forskellige typer optioner Trading værktøjer?
Hvordan opbygger jeg en stærk Fixed Income portefølje?
Hvad skal jeg åbne en bankkonto?
Hvad er finansiel analyse?
Hvad er fordelene ved at investere i råvarer?
Hvad er Cash Flow?
Hvad er kreativt bogholderi?
Hvordan får jeg refusion for medicinsk udstyr?
Hvad er de forskellige typer af finansielle institutioner?
Hvad er gæld Retirement?
Hvad er en afhængighed fritagelse?

Leave a Reply

trade online