Hvad er en samling Float?

Samlingen flyder er et begreb, der bruges i verden for finansiering på to forskellige måder. Om afgrænsning af en samling float har at gøre med investeringer, mens den anden definition er involveret i indskud på en bankkonto. I begge tilfælde henviser samling flyder til nogle typer af aktiver, der er i en tilstand af overgang.

Når det kommer til at investere, en samling flyde har at gøre med aktier i et værdipapir, der i øjeblikket fremragende. Nogle gange refereret til blot som en svømmer, aktierne er tilgængelige for handel af den brede offentlighed, hvilket betyder, at enhver investor kan vælge at udføre en ordre til at købe aktierne. Investorer har tendens til at kigge efter flyder som et middel til at erhverve aktier i værdipapirer, der er særligt ønskelig, enten på grund af deres dokumenterede track record eller stærke indikatorer, at værdien af ​​aktierne forventes at stige betydeligt på kort sigt.

Når det bruges med henvisning til et indskud i banken, en samling flyde har at gøre med status af tid, der finder sted mellem den faktiske aflevering i modtagerens konto og clearing af midlerne betalers pengeinstitut. I løbet af denne periode med negative flyde, kan depositum vises som indsendt til bankkonto. Men midlerne er ikke tilgængelige for tilbagetrækning, indtil check eller andre finansielle instrumenter er blevet hædret af den udstedende institution. Varigheden af ​​samlingen float vil variere, afhængigt af de nødvendige skridt for de to banker til at kommunikere og fuldføre transaktionen.

I begge scenarier, er det udtryk kollektionen flyder bruges til at beskrive et sæt af omstændigheder, der er af midlertidig karakter. Når de anvendes til investeringer, er kollektionen flyde betragtes over, når de udestående aktier er erhvervet. I tilfælde af bankindskud, ender samlingen flyder så snart den modtagende bank, kontrollerer lovligheden af ​​kontrollen deponeret.

Hvad er Asset-Based Factoring?
Hvad er Udgifter i alt?
Hvad er en finansiel indtjening?
Hvordan får jeg bedst konstateres depotrenten?
Hvad er effektiv Rente Amortisering?
Hvad er Annullering gæld?
Hvad er en offentlig virksomhed?
Hvad er en pædagogisk Trust Fund?
Hvad er Cash Equity?
Hvad er Capital Omkostninger?
Hvad er en check Card?

Leave a Reply

trade online