Hvad er en Savings Bond?

Besparelserne obligation er en form for statskassen obligation udstedt af den amerikanske regering. Der findes flere typer af obligationer i øjeblikket er i omløb, med serien EE obligationer, der den sædvanlige obligationstype, udvides til en individuel investor. Serie Jeg obligationer er også tilgængelige, mens en anden form for opsparing obligation, er serien HH obligationer, udstedes ikke længere. Alle typer af opsparing obligationer realisere et afkast af den investering, forudsat at de holdes til udløb.

Obligationer udstedt af den amerikanske regering først kom til at være i de dage af Anden Verdenskrig I. Med ingen måde for at opnå finansiering fra andre lande, regeringen vendte sig til borgerne og tilbød dem en chance for at købe hvad der var kendt som Liberty obligationer. Da obligationerne begyndt at modne efter krigen, refinansiering af gælden i forbindelse med obligationerne blev var nødvendigt.

Over tid opstod de besparelser obligation som en meget sikker måde at konservativt skabe en rede æg til pensionering. Generelt Serie EE obligationen er, hvad folk tænker på, når de køber obligationerne. Disse obligationer er udstedt for halvdelen af ​​den pålydende værdi og vil modnes over en længere periode. For at opnå det bedste afkast, er det tilrådeligt at holde fast i obligationen for den fulde 30 år af modningstid. Siden maj 2005 betale nye serie EE obligationsudstedelser en fast rente, mens en EE obligationer udstedt før denne dato, forrentes med en anden formel.

Sammen med Serie E type obligationer, er der også Serie I. Disse opsparing obligationer er udstedt til den fulde pålydende værdi og tilbyde en variabel rente, der er bundet direkte til det aktuelle niveau for inflationen. Faktisk har denne sats to komponenter til stede. Der er en basisrente, der er fastsat for hele livet af obligationen. Den anden komponent er en variabel rente, der er revideret halvårligt. Mens Treasury Department fastlægger de fastforrentede komponent, er den justering af den variable rente beregnet ved hjælp af forbrugerprisindekset.

De Forenede Staters regering indfører et årligt grænse for køb af besparelser noter. Fra 2008 er denne grænse sat til $ 5.000 i US Dollars, selv om det er muligt at købe både elektroniske obligationer og dobbelte af dette tal. Et papir besparelser obligation kan købes i en lokal bank eller kreditforening. Elektronisk obligationer kan købes online på et sikkert sted oprettet af det amerikanske finansministerium. Regeringen giver også en online opsparing obligation lommeregner, at borgerne kan bruge til at gennemgå den aktuelle værdi af de obligationer.

Der er fordele og forpligtelser forbundet med at købe en besparelse obligation. Denne type investering indebærer næsten ingen risiko, og dermed sikre indehaveren af ​​obligationen er sikker på at realisere et afkast over tid. Dog vil de besparelser obligationsrenten være meget lille i forhold til andre investeringsmuligheder. Desuden er det normalt nødvendigt at holde obligationen i mindst en femårig periode efter købet, for at undgå at pådrage sig nogen interesse sanktioner.

Mens en besparelse obligation vil stige i værdi i løbet af årene, at væksten ikke er omfattet af afgifter, indtil obligationen indløst eller indtil obligationen når op på fuld modenhed efter tredive år. For folk, der foretrækker at betale skat af de indtægter, senere snarere end nu, købe en opsparing obligation hvert år er en god mulighed. Men der er altid chance for, at nok af obligationerne vil modne eller indløses i det samme kalenderår, hvilket kan resultere i nok renteindtægter til at flytte den enkelte ind i det næste højeste skattetrin.

Hvilke faktorer påvirke prisen af ​​en gas Bill?
Hvad er en afvist Check?
Er Renter af Opsparingsbeviser Skattepligtig?
Hvad er Årsregnskabsmeddelelse Analyse?
Hvad er daglig renters rente?
Hvad er Medium Grain Rice?
Hvad betyder Best Execution Mean?
Hvad er et minimum Finance afgift?
Hvad Er Commodity Channel Index?
Hvad er en aktuel Cash Debt Coverage Ratio?
Hvordan vælger jeg den bedste Hedge Fund Management Virksomhed?

Leave a Reply

trade online