Hvad er en T-Bill?

En Treasury Bill, ofte forkortet som T-Bill, er en form for sikkerhed, som er udstedt af det amerikanske finansministerium gennem Bureau af den offentlige gæld. Sammen med et udvalg af andre værdipapirer, er T-Bills anvendes til at finansiere den amerikanske regering ved at låne penge fra borgerne. Investorer køber T-Bills, når de bliver tilgængelige, og når de modnes efter en fastsat periode, normalt mindre end et år, kan investorerne indløse deres T-regninger for den pålydende værdi. Købsprisen af ​​T-Bill tjener som et midlertidigt lån til den amerikanske regering, som returnerer det, når T-Bill modnes.

Den mindste pålydende værdi for en T-Bill er $ 1.000 US Dollars (USD). T-Bill er solgt til underkurs, som er fastlagt af Præsidiet af den offentlige gæld, men staten betaler den fulde pålydende værdi, når den er indløst. For eksempel kan en investor købe en 90-dages T-Bill for $ 900 USD, og ​​tjen en $ 100 USD afkast på investeringen, når T-Bill er indløst. I modsætning til mange andre værdipapirer, er en T-Bill ikke forrentes, men afkastet på en T-Bill er meget forudsigelig og meget stabil, spærring komplet finansielt kollaps i USA statskassen.

Investorerne kan vælge at medtage T-Bills i deres profiler, fordi de er meget stabile investeringer med en forudindstillet tid til modenhed og en pålidelig afkast. I modsætning til mere risikofyldte investeringer, er en T-Bill usandsynligt at returnere et betydeligt beløb, men når de handles på store mængder, kan de repræsenterer en betydelig afkast. Investorerne kan potentielt købe millioner af dollars værd af T-Bills, forudsat at de besidder den disponible kapital. De er også ekstremt likvide aktiver, hvilket gør dem en alsidigt og nyttigt supplement til en varieret investeringsportefølje.

Mens private investorer kan og vil købe T-Bills, banker og andre finansielle institutioner er i stand til at købe dem på en meget større skala, og dermed udgør hovedparten af ​​handelen med T-Bills på dagen for den oprindelige tilbud. Når du har købt fra statskassen, kan en T-Bill blive solgt eller handles, før det modnes og er klar til at blive forløst, og mange enkeltpersoner købe T-Bills på det sekundære marked, fra banker og institutioner, som købte regninger fra statskassen. Sammenlignet med andre statsobligationer, T-Bill modnes langt hurtigere, oprettelse af en hurtig omsætning investering i modsætning til finansministeriet Note, som modnes i to og 10 år eller statsobligationer, der tager 10-30 år til at modnes.

Hvordan gør jeg det bedste beslutninger om investeringer?
Hvad er et gældsbevis salg?
Hvad er en relevant Range?
Hvilke Donationer er fradragsberettigede?
Hvad er transaktionsomkostninger?
Hvordan kan jeg gemme penge i et budget?
Hvad kræves til et realkreditlån godkendelse?
Hvad er økonomisk risiko?
Hvordan styrer jeg Family forbrug?
Hvad er forhandlingsstyrke?
Hvad er FICA Skatter?

Leave a Reply

trade online