Hvad er en typisk invalideforsikring Benefit?

En typisk invalideforsikring gavn normalt udgør en betydelig procentdel af en forsikringstagerens regelmæssig indkomst. Invalideforsikring ydelser kan variere fra plan til plan, men mange programmer giver omkring 50 til 70 procent af en politik indehaverens regelmæssig indkomst som en fordel. Den tid, for hvilken en person kan modtage en invalideforsikring fordel kan variere som godt. Typisk dog kortsigtede handicap planer give fordele i op til omkring et år eller to, og mange er udstyret med en gennemsnitlig fordel løbetid på omkring to til tre måneder. I modsætning hertil fordele på lang sigt invalideforsikring typisk vare i mere end to år.

Ikke alle invalideforsikring planer er skabt lige, og de fordele og funktioner, være forskellige med hver enkelt. En typisk politik, vil dog normalt betaler en procentdel af den ugentlige indkomst, en person normalt ville modtage fra arbejde eller selvstændig virksomhed. De fleste politikker levere mellem 50 og 70 procent af en politik indehaverens indkomst, og politikker, der betaler 70 procent er blandt de mest almindelige. Selvom det kan efterlade en person, der mangler noget af den indkomst, han er vant til, mange mennesker enige om, at modtage en betydelig del af ens indkomst er bedre end ikke modtager noget af det.

Typiske invaliditetsydelse betaling tidsrammer falder i to grundlæggende kategorier: lang sigt og kort sigt. En kort sigt handicappolitik kan omfatte særlige ydelser i op til to år. Ofte, men disse planer betale fordele for endnu kortere tid. For eksempel betaler mange fordel for blot et par måneder i stedet for et år eller mere. Dette kan synes en kortere periode for at få dækning, men enkeltpersoner, der ønsker udvidet dækning kan vælge langsigtet forsikring i stedet.

Betegnelsen handicap forsikring gavn dækning en person kan nyde med langsigtet invalidering rækkeevne afhænger af planen. Men de fleste betaler ydelser i to år, fem år, eller indtil det tidspunkt en person når pensionsalderen. Faktisk er der endda nogle planer om at udbetale udbytte i en menneskealder, hvis nødvendigt. De fleste handicap forsikringer er dog begrænse udbetalingen af ​​ydelser til en bestemt varighed eller afslutte dem i en bestemt alder.

Personer som regel har mange valg, når det kommer til at vælge et handicap forsikring planen. Som sådan kan en person vælge én, der tilbyder en højere invalideforsikring fordel eller betaler ydelser i en længere periode. I de fleste tilfælde er der imidlertid længere dækningen og højere ydelser også oversætte til højere forsikringspræmier.

Hvad er en Treasury Auktion?
Hvad er en margen Rate?
Hvad er Prisoverkommelighed Index?
Hvad er en Picking liste?
Hvad er en sandsynlighed for misligholdelse?
Hvad er en rejseforsikring Premium?
Hvad er fleksibel prisfastsættelse?
Hvad er moderne portefølje teori til?
Hvad er War Bonds?
Hvad er Industry SWOT-analyse?
Hvad er en service Charge?

Leave a Reply

trade online