Hvad er en udbyttebetaling Date?

Udbytte udbetales til aktionærerne i et selskab på udbyttebetaling dato. For at modtage denne betaling, skal en investor eje aktier før den dato for registrering, der er kendt som ex-dividende dato. Den investor, der ejer aktierne på denne dato er berettiget til den forestående udbyttebetaling. Inden udstedelsen af ​​udbyttet check, skal bestyrelsen meddele, at den agter at udbetale et udbytte. Denne hensigt er annonceret på den erklæring, dato og generelt bemærket både udbyttets størrelse og udbyttebetaling dato.

Den ex udbytte dato er meget vigtig for investorerne at købe udloddende aktier. Forud for denne dato, at bestanden er cum udbytte, eller med udbytte. På eller efter denne dato, er bestanden ex udbytte, og uden udbytte. Hvis bestanden er købt på eller efter denne dato, vil investoren ikke være berettiget til den næste planlagte udbytte. En investor, som sælger stock før denne dato, vil heller ikke modtage den planlagte udbyttebetaling.

Nogle investorer købe aktier lige før ex-dividende dato i et forsøg på at fange udbyttebetaling med den hensigt at sælge aktien umiddelbart efter betaling. Denne praksis er kendt som gaming dividenden systemet, og kan være en rentabel strategi i en meget stærk bull market. Under normale markedsvilkår, vil værdien af ​​et selskab, der falder efter udbyttebetaling dato. Faldet i selskabets aktiver er typisk prissat i værdien af ​​en bestand.

De fleste virksomheder at udøve en kvartalsvis udbyttebetaling. Nogle virksomheder betaler på årsbasis. Kontant udbytte kan mailes som en check eller direkte indsat på en investors konto. Foretrukne aktionærer har ret til udbyttebetaling, før fælles aktionærer, men udbyttebetaling dato er den samme for alle.

Virksomheder kan også lægge særlig én gang udbytter for en række forskellige årsager, herunder likvidation og begivenheder i forbindelse med retssager. Særlige udbytte kan betales i form af kontanter eller yderligere aktier. En gang udbyttebetalinger annonceres af bestyrelsen sammen med udbyttebetaling dato. Disse betalinger er undertiden klassificeres som afkast af kapital og er ikke skattepligtige.

Udbytte udbetales i form af aktier kan være en fordel for virksomheden og investor. Når der udbetales et udbytte på lager, kan virksomheden bruge penge til andre formål. Investoren behøver ikke at betale skat af udbyttet aktier, indtil solgt. Aktionæren søger nuværende indkomst kan sælge aktierne til enhver tid giver mulighed for en gør-det-selv udbyttebetaling dato.

Hvad er Vendor Finansiering?
Hvad er en uafhængig revisor?
Hvad er et kreditkort Cash Advance?
Hvad der er en forsikring?
Hvad er fordelene af råvare penge?
Hvad er et planøkonomi?
Hvad er en skat Roll?
Hvordan vælger jeg den bedste cash Deposit Tasker?
Hvordan vælger jeg den bedste Forex Trading Company?
Hvad er COMEX?
Hvad er Cash Equivalents?

Leave a Reply

trade online