Hvad er en Vostro-konto?

En Vostro bankkonto er en konto, at den ene part er i besiddelse af for en anden part. I en Vostro-konto, er de administratorer faktisk ikke ejerne af de penge. De skal holde denne konto opløsningsmiddel på vegne af sin ejer. Vostro konto administratorer, ofte banker, ofte betale renter til andre parter om anvendelse af deres penge.

Vostro konti er blot en måde at tale om, hvem der ejer den investerede kapital i dem. Til en kunde, som sætter penge ind på en bankkonto, er, at hensyn til en “nostro”-konto, hvilket betyder, at det hører til denne person. Ud fra banken, er det en “Vostro”-konto, hvilket betyder, at det ikke er bankens egne midler, men kunden, og banken har et ansvar for god bogføring af kundens penge. Dette giver mening, da “voster” på latin og “vuestra” på spansk betyder “venlig”.

En Vostro-konto kan være nyttigt i Forex eller udenlandsk valuta, industrier, hvor penge skal “gå til marked” på udenlandske markeder, og kan handles i fremmed valuta, eller alternativt, holdes som en udenlandsk valuta til denne destination marked. Parterne holder Vostro konti handler på vegne af deres kunder for at få afkast. Dette sker også i en bred vifte af aktiehandel eller aktieoptioner handel situationer, hvor en mægler er den part, der holder Vostro-konto for kunderne.

I kontrast nostro og Vostro-konti, finde dem, som er ved at lære om finansiering, at disse betegnelser hjælpe med at skelne mellem forskellige typer af banksystemer, og oplysninger om, hvem der er ejer af de investerede penge. Ud over disse typer af konti, er der en anden én, igen baseret på Latin / italienske etymologi, der kaldes en “loro” konto. Dette er også nyttige i at tale om, hvem der ejer en bestemt bankkonto.

En loro-konto er en konto, set fra udsigtspunktet af en tredjepart. Det er ikke “vores” eller “venlig”, men snarere “deres”. En loro-konto er en konto, der indehaves af den ene part, administreres af en anden part, og revideres eller vurderes af en ekstern interesse. Loro-konti er oftest bruges i syndikerede finansiering, og ikke almindelige i mange dele af den finansielle sektor.

Selv om disse typer af konti synes kompliceret, de er virkelig temmelig enkel. Mærkning konti bidrager til at holde spørgsmål om ejerskab lige. Det hjælper også at give incitament til kontohaveren til at praktisere gennemsigtig og kompetent bogføring.

Hvad er en jule Club Savings Account?
Hvad kan gøres, hvis en forælder nægter at betale børnebidrag?
Hvad er det grundlæggende i Financial Accounting?
Hvad er et tillidsbrud?
Hvad er de forskellige typer af Automated Stock Trading Software?
Hvad er en nøglefærdig løsning?
Hvordan laver jeg udbetalinger en postanvisning?
Hvad er en 1099-en formular?
Hvorfor skal jeg betale en gasregning Online?
Hvad er balance Billing?
Hvad er Operating Working Capital?

Leave a Reply

trade online